Ölüme götüren kavgada tekme ve yumrukların havada uçuştuğu, diğer çocukların ise "Vur len vur, devam, durma, patlatsana, vursana yüzüne, dizinle çak dizinle. Karnına diz at" diye bağırmaları da yer aldı.

Olay, 15 Mayıs 2022 yılında Kemalpaşa Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki parkta meydana geldi. 16 yaşındaki lise öğrencisi K.U. ile Y.K. (14) arasında kız meselesi sebebiyle kavga çıktı. Çıkan kavgaya 2 kişi daha müdahil oldu. Şahısların darbeleriyle yere yığılan liseli genç ağır yaralandı. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan K.U., olaydan 4 gün sonra hayatını kaybetti. Olaya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri; H.M.K. (16), Y.K. (14), Y.A. (16), Y.S.K. (15) ve A.B.K.'yı (16) gözaltına aldı. İfadeleri sonrasında Y.S.K. ve A.B.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sanıklar Y.K., Y.A. ve H.M.K. hakkında "kasten öldürme"; Y.S.K. ve A.B.K. hakkında ise "azmettirme" suçundan dava açıldı. Sanıkların dava süreci devam ediyor.

Türkiye, tarım sezonuna giriyor! Hatay’da günde 12 saat çalışan tarım işçileri 900 TL yevmiye elde ediyor Türkiye, tarım sezonuna giriyor! Hatay’da günde 12 saat çalışan tarım işçileri 900 TL yevmiye elde ediyor

Ölüme Götüren Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

K.U. ölüme götüren kavga görüntülerine İHA ulaştı. Görüntülerde ilk önce K.U. ile Y.K.'nin kavga anları yer alıyor. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada K.U.’nun yere düştüğü, Y.K.'nin art arda vurduğu görülüyor. Ayrıca görüntüleri çeken çocukların ise "Vur len vur, devam, durma, patlatsana, vursana yüzüne, dizinle çak dizinle, gücü kalmadı çak artık. Karnına diz at" diye bağırdıkları duyuluyor. Y.K'den sonra H.M.K'nin gelerek K.U.’ya yumruk attığı görüntülerin son bulduğu görülüyor.

Kaynak: İHA