• DOLAR 32,37 %0.15
  • EURO 34,95 %-0.36
  • ALTIN 2.325,45 %0.22
  • BİST100 9.099 %0.21
  • BITCOIN 70.250 %-0.1
  • ETHERIUM 3.530 %-1.26
17°

Kocaeli Haberleri

kocaeli haberleri ve güncel kocaeli gelişmeleri, kocaeli ile ilgili tüm video, kocaeli fotoğrafları ve kocaeli haberleri Manisa Kulis Haber, Sondakika Manisa Haberleri sitemizde


Asayiş

Kız çocuğuna cinsel istismardan yargılanan sanığa 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Asayiş

Kocaeli'de dorse takılı halde çalınan çekici, Manisa’nın Salihli ilçesinde çalanlar tarafından parçalandığı sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Türkiye

Gebze'deki P&G fabrikasında 7 kişiyi rehin alan İbrahim Y., Emniyet ekiplerince yapılan uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek teslim oldu.

Türkiye

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde fabrikada yakınları rehin tutulan vatandaşların bekleyişi sürüyor.

Türkiye

Kocaeli’den dehşet veren görüntüler kameraya yansıdı… 16 yaşındaki lise öğrencisi K.U.’nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanık pes dedirten bir savunma yaptı… Sanık, "Kesinlikle böyle bir şey yapmadım. Ahirette...

Türkiye

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde parka giden anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı. Kazada bebek hayatını kaybederken, anne ve 3 yaşındaki kurtuldu.

Türkiye

Kocaeli'de kendini banka görevlisi olarak tanıtan şahıs, promosyon ödemesi yalanıyla 57 yaşındaki adamı dolandırdı.

Türkiye

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir şahıs eski eşini tabancayla boynundan vurarak öldürdü.

Türkiye

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan yaşlı adam, dere yatağında otomobilde ölü olarak bulundu.

Türkiye

Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir kişi, tır şoförünü rehin aldı. Ekiplerin şahsı ikna çalışmaları sürerken ayrıca sosyal medya hesabından canlı...

Türkiye

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Feci kazada anne ve oğlu hayatını kaybetti, sürücü ise yaralandı.