Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Kula'da hayata geçirdiği 32 ayda 32 dev hizmetin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü karşılamak için mahallelerden merkeze akın eden Kulalılar, ilçeye ve mahallelerine kazandırılan hizmetlerden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Kula'nın yıllardır görmediği hizmeti Büyükşehir Belediyesi ile birlikte almaya başladığını söyleyen vatandaşlar, tarihi ve kültürüyle önemli bir yere sahip olan Kula ilçesini daha da değerli hale getirdiği için Başkan Ergün'e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür ettiler.
İŞTE O RÖPORTAJLAR:
Dursun Ersöz: "Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Çok güzel işler yapıyor. Ben Güvercinlik köyündenim. Köyümüzün içme suyu yoktu, içme suyu getirdi. Kesildi, tekrar sondaj vurdular, tekrar getirdiler. O yönden çok memnunuz yani. Hizmet sonsuz. Belediye otobüsleri de aynı şekilde. En uç yere kadar araç var artık. Geçen gün Selendi'nin Terziler köyüne gittim, oraya kadar bile araç var. Büyükşehir Belediye Başkanımız yerinde sağ olsun. Bizim kendisine diyeceğimiz bir şey yok. Zaten o biz demeden köylünün derdinden anlıyor. Çok güzel çalışmalar yapıyor."
Ercan Özman: "Cengiz Başkan çok güzel hizmetler yaptı memleketimize. 40-50 yıldır yapılmayan işleri bir iki ayda güzel şekilde yapmaya başladılar. İnşallah Allah bu işlerden daha güzellerini yapmayı da nasip etsin. Esenyazı köyümüzde 20 yıldır yapılmayan kanalizasyonumuzu, bir ayda yaptılar. Cengiz Başkan'ın hizmetlerinden çok memnunuz."
Mehmet Demir: "Ben Börtlüce köyündenim. Börtlüce halkı olarak Cengiz Ergün başkanımızdan çok memnunuz. Bizim 60'lı yıllardan kalma, dedelerimizin yaptığı bir köprümüz vardı. Orada öylece harap vaziyette duruyordu. Cengiz Başkanımız geldi sağolsun. Hüseyin Başkanımızla el ele verdiler muhtarımızla birlikte. Yolumuzu yaptı, köprümüzü yaptı. Artı bir de otobüslerimizi verdi. Duacıyız. Allah daha nice hizmetler nasip etsin. Hizmetlerinden gerçekten memnunuz."
Mehmet Kıskaç: "Ben Salihli'de oturuyorum. Kula'ya birkaç seferdir gidip geliyorum. Çok büyük bir değişim görüyorum. Bunda Büyükşehir Belediye Başkanı'mızın çok büyük katkısı var. Kendisiyle, yaptığı hizmetlerle gurur duyuyoruz. Yürekten destekliyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Cengiz Başkanıma Allah sağlık sıhhat versin. Bu tempoyla devam etsin. İlçelere ve mahallelere yaptığı hizmetleri yakından takip ediyorum. Manisa bölgesi, gerçekten yıllardır görmediği hizmeti görüyor. Ne desem azdır. Allah böyle çalışkan, vatansever belediye başkanlarımıza uzun ömürler versin." Haber Merkezi



Editör: TE Bilişim