Yeni sezon hazırlıkları devam eden Kızılcık Şerbeti’nde oyuncu kadrosunda dikkat çeken değişiklikler yaşanıyor. Peş peşe gelen ayrılıkların ardından dizinin sevilen karakterlerinden Nursema’nın da hikâyeye veda edeceği ortaya çıktı.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kızılcık Şerbeti’nde yeni sezon öncesi ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Feyza Civelek’in canlandırdığı Nilay karakterinin hikâyeden ayrılmasının ardından, Nilay’ın annesi rolündeki Neslihan Yeldan ve Fethi karakterini canlandıran Barlas Kartal da diziye veda etmişti.

Yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

Nursema da veda ediyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizide Nursema Ünal karakterini dört sezon boyunca canlandıran Ceren Karakoç da Kızılcık Şerbeti’nden ayrıldı.

Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Nursema’nın yeni sezonda hikâyede yer almayacağı öğrenildi. Böylece dizinin ilk sezonundan günümüze kadar kadroda kalan isimlerin sayısı da oldukça azaldı.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon çekimlerinin ağustos ayı sonunda başlaması bekleniyor. Dizinin 5. sezonunun ilk bölümüyle 18 Eylül Cuma günü ekranlara gelmesi planlanıyor. Yeni sezonda yaşanacak değişiklikler ve kadroya dahil olacak yeni isimler ise şimdiden merak konusu oldu.

6A7B22Baba941748 W1200Xh675

Kaynak: Haber Merkezi