Kızıl Goncalar dizisindeki Nadire karakteri, izleyicilerin büyük ilgisini çekti ve dikkatleri üzerine topladı. Güzel oyuncu Cemre Melis Çınar, bu dizide yeni bir karakter olarak karşımıza çıktı. Nadire karakteri, Now TV'nin pazartesi günleri yayınlanan dizileri arasında önemli bir yer edindi. Peki, Kızıl Goncalar’ın Nadire’si Cemre Melis Çınar kim, Naim karakteri ile ilişkisi ne? Cemre Melis Çınar’ın Instagram hesabı ne? Sizler için derledik...

Kızıl Goncalar’ın Nadire’si Kimdir?

Pazartesi günleri yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde Nadire karakteri, Naim'in hayatına giren ve herkesin dikkatini çeken bir karakter. Pazartesi günleri ekrana gelen Kızıl Goncalar son bölüm Nadire ile Naim aşkı resmen başladı. Naim bir yandan iş çevirdiğinden emin olduğu Meryem ve Zeynep’le ilgilenirken bir yandan da gözünü Nadire’ye çevirdi. Kızıl Goncalar son bölümde Nadire, Naim’in evine çat kapı girdi. Cemre Melis Çınar'ın canlandırdığı Nadire karakteri, dizinin en merak edilen rollerinden biri oldu. Nadire'nin gizemi ve etkileyici kişiliği seyirciyi ekrana kilitledi.

Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç? Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç?

Cemre Melis Çınar Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Cemre Melis Çınar, 13 Mayıs 1991 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Toros Koleji'nde eğitim görmüş, ardından Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümü'nden mezun olmuştur. İyi derecede kick boks yapabilen Çınar, birçok farklı yapımda yer almış ve başarılı performanslar sergilemiştir.

Ceren  Melis Çınar Instagram İçin Tıklayın

Cemre Melis Çınar'ın Oynadığı Diziler:

Kaderimin Oyunu (Meral)

Gönül Dağı (Fadime)

Kefaret (Berna)

Kırmızı Oda (Süreyya)

Yaralı Kuşlar (Melis)

Bir Umut Yeter

İçimdeki Hazine (Sema)

Cenaze İşleri (Serpil)

Kaçak Gelinler

Elif (Arzu)

Arka Sokaklar (Aslı)

Muhteşem Yüzyıl (Cariye)

Kızıl Goncalar (Nadire)




 

Muhabir: Özkan ÇELİK