Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından ağabeyi Cem Tatlıtuğ ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak hayranlarını şaşırttı.

Başak Dizer ile mutlu bir evliliği sürdüren ve bu birliktelikten Kurt Efe isminde bir oğlu bulunan Kıvanç Tatlıtuğ'un ailesi, merak konusu oldu. Adanalı bir aileden gelen Kıvanç Tatlıtuğ'un beş kardeşi arasında yer alan ağabeyi Cem Tatlıtuğ ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı.

Tatlıtuğ'un Instagram hesabında paylaştığı kare, takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Ağabeyi Cem Tatlıtuğ ile birlikte samimi bir poz veren Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşımına yoğun ilgi geldi. Ancak, takipçiler arasında "Kardeş olamazlar" şeklinde yorumlar da dikkat çekti.

1080Xauto 1 Euxi 11Zon

Annesi pavyonda çalışıyormuş... Kardeşinin babası ise kocası çıktı! Annesi pavyonda çalışıyormuş... Kardeşinin babası ise kocası çıktı!

Ünlü oyuncunun ağabeyi Cem Tatlıtuğ, paylaşılan fotoğrafta Kıvanç Tatlıtuğ'a hiç benzememesiyle dikkat çekti. Tatlıtuğ'un bu paylaşımı, sosyal medyada gündem olurken, hayranları tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Editör: Diyar Aslan