Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan 7 öğrenci, düzenlenen törenle belgelerine kavuştu.

Kırkağaç Spor Salonu'nda düzenlenen törene, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay ve Belediye Başkanı Üstün Dönmez katıldı. Törende, hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan 7 öğrenciye belgeleri takdim edildi.

Törende konuşan Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, hafızlığın İslam kültüründeki değerine dikkat çekerek hafızları ve ailelerini tebrik etti. Programda Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla manevi bir atmosfer oluştu. Daha sonra Karslı, Kaymakam Oktay ve Belediye Başkanı Dönmez, hafızlara belgelerini takdim etti.

Hafızlığın İslam Kültüründeki Önemi Vurgulandı

Törende konuşan Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, hafızlığın İslam kültüründeki değerine dikkat çekerek hafızları ve ailelerini tebrik etti. Programda Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla manevi bir atmosfer oluştu.

Daha sonra Karslı, Kaymakam Oktay ve Belediye Başkanı Dönmez, hafızlara belgelerini takdim etti.

Müdür Aktaş’tan jandarma komutanına 186. yıl ziyareti
Müdür Aktaş’tan jandarma komutanına 186. yıl ziyareti
İçeriği Görüntüle

Kaynak: AA