Kahramanmaraş’ta kahreden bir olay yaşandı. Onikişubat ilçesi Boğaziçi Mahallesi’ndeki bir binanın birinci katındaki ikametinde yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri gönderildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangında engelli olduğu öğrenilen 44 yaşındaki Esra Saltalı., 32 yaşındaki Muhammed Saltalı ve 26 yaşındaki Abdulgani Saltalı yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri yangının çıkış nedenini tespit etmek için inceleme başlattı.

“ANİ OLDU HİÇBİR ŞEY ANLAMADIM”

Yangına müdahale etmeye çalışan görgü tanığı Melih Çevik ise yaşanan korkunç olayı anlattı. Çevik, olayın bir anda geliştiğini belirterek şöyle konuştu: “Ani oldu hiçbir şey anlayamadım. Ben çalışıyordum birden yangını görünce yardım etmek istedim. Bana ıslak bir battaniye verdiler onunla girdim insanları kurtarmaya çalıştım. İki çocuk alabildim. Alevler çok yüksekti ben de rahatsız oldum. İkinci bir müdahale yapmak istedik itfaiyeci arkadaşlar yetişti onlar çıkardı.”

Kaynak: İHA