Manisa merkezindeki Çatal ve Kırtık mezarlıklarında ise vatandaşların bayramını kutlayan, Yasin-i Şerif ve mezarlara ekmek için çiçek takdim eden ekipler, kabir ziyaretlerinin sorunsuz bir şekilde yapılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ramazan Bayramı arifesi nedeniyle kabir ziyaretlerinde yaşanacak yoğunluğu göz önünde bulundurarak, vatandaşların kabir ziyaretlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeleri için gayret gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, tüm ekipleriyle seferber oldu. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde kabir ziyareti yapan vatandaşlara gül suyu ikram etti. Ayrıca Manisa merkezindeki Çatal ve Kırtık mezarlıklarında vatandaşlara Yasin-i Şerif ve mezarlıklara ekmek için çiçek de armağan edildi. Oldukça temiz bir ortamda kabir ziyaretini gerçekleştirdiklerini ifade eden vatandaşlar, hediyeler ve ikramlar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Vatandaşların kabir ziyareti yaparken herhangi bir sorun yaşamamaları için gerekli tedbirleri aldıklarını, mezarlıkların bakımı, onarımı ve temizliği konusunda da tüm çalışmaların yapıldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, “Arife günü ve bayramın 1. gününde hemşehrilerimizin kabir ziyareti dolayısıyla yoğunluk oluşturacağının bilinciyle gerekli tedbirlerimizi aldık. Bayram öncesinde ilimiz genelindeki tüm mezarlıkların bakım, onarım ve temizliklerini yapmıştık. Bugün de ziyaretçi vatandaşlarımızı Belediyemizin sıcak yüzüyle karşılıyoruz. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. İlimiz genelinde vatandaşlarımızı gül suyuyla, Çatal ve Kırtık mezarlıklarımızda da Yasin-i Şerif ve mezarlıklara ekmek üzere çiçek hediye ediyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ebediyete göç eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Kabir Ziyareti Yapan Manisalıları Büyükşehir’in Sıcak Yüzü Karşıladı (9)Kabir Ziyareti Yapan Manisalıları Büyükşehir’in Sıcak Yüzü Karşıladı (7)Kabir Ziyareti Yapan Manisalıları Büyükşehir’in Sıcak Yüzü Karşıladı (1)

Editör: Zerrin Ağar