Ege’de boşanma aşamasındaki eşini kalbinden bıçakladı… Cani koca aranıyor! Ege’de boşanma aşamasındaki eşini kalbinden bıçakladı… Cani koca aranıyor!

İzmir'de 21 Aralık Perşembe günü meydana gelen olayda, Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer D.'nin (64) üvey kardeşleri, anlaşılan bir husumet nedeniyle D.'den yardım istedi. Bu trajik hikaye, Konak ilçesi Eşrefpaşa semtindeki bir kafede başladı. İddiaya göre, kardeşlerin isteği üzerine D., husumetli olduğu kişilerle buluşmaya karar verdi.

D.'nin ve diğer kişilerin karıştığı iki grup arasında kafede bir tartışma baş gösterdi. Olayın seyri, demir çubuklarla gerçekleşen bir saldırıya dönüştü. Sağlık ekipleri, kafede yaşanan olaya müdahale etmek üzere çağrıldı. Dr. Salih Zafer D., başına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirdi ve Yeşilyurt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, tüm çabalara rağmen D.'nin beyin ölümü gerçekleşti.

Olaya karışan şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı, ancak D.'nin beyin ölümü üzerine tekrar gözaltına alınmalarına karar verildi. Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Bu trajik hadise, bir aile içindeki anlaşmazlığın, kahredici bir sona nasıl evrildiğini gösteriyor.

Kaynak: İHA