CHP MYK’sı Soma’da toplandı… İlklerin MYK’sında flaş açıklamalar! CHP MYK’sı Soma’da toplandı… İlklerin MYK’sında flaş açıklamalar!

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, yeni yıl için kutlama mesajı yayınladı. Tufan Akan, “Yaralarımızın sarıldığı; barış, huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir yeni yıl geçirmemizi temenni ediyorum” dedi.

Ülkemiz ve tüm dünya için 2023 yılının gözyaşıyla geçtiğini ifade eden İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, “2023 yılı, hem ülkemiz hem de tüm dünya için büyük acılarla geçti. 6 Şubat depremlerinde on binlerce vatandaşımızı kaybettik. Vatan savunmasında şehadete yürüyen kahraman yiğitlerimize ağladık. Ülkemizde yaşanan sel felaketlerinde hayatını kaybeden canlarımızı sonsuzluğa uğurladık. Gözyaşlarıyla dolu bir yılı geride bırakıyoruz. 2024 yılı şehrimize, ülkemize ve dünyaya güneş gibi doğsun, gözler mutlulukla dolsun. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar; tüm hanelerde huzur, sağlık ve bereketin hakim olmasını dilerim. 2024 yılının Mart ayında yerel yönetimlerin belirleneceği bir seçime gidiyoruz. Öncelikle seçim sürecinin barışçıl bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. 2024 yılında Yunusemre’yi İYİ Belediyecilik ile kavuşturacağız ve Yunusemre sosyal belediyeciliğin merkezi haline gelecek. Güzelliklerle hoş geldin 2024!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Özkan ÇELİK