Milletvekili listelerinin YSK'ya verilmesinin ardından adaylıktan çekilen ve İYİ Parti'nin oylarının baraj altına indiğini ifade eden İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray yeni bir çıkışta bulundu.

İYİ Parti'nin oylarının düşmesini 8 sebebe bağlayan Çıray, bir kullanıcıya son durum hakkında "Oylarımız çok düşük toparlayamıyoruz" dedi.

"EN BAŞINDAN BERİ SADECE PROBLEM OLDUN"

Çıray'a yanıt İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'ndan geldi. Dervişoğlu' şunları söyledi: DYP'de siyaset yaptın DYP'li, ANAP'ta siyaset yaptın ANAP'lı, CHP'de siyaset yaptın CHP'li hiç olmadın. Vekillik koparabilmek için MHP ve AK Parti'de de bulunmak istedin ama beceremedin. İYİ Parti'de ise zaten en başından itibaren sadece problem oldun.

"14 MAYIS AKŞAMI SENDEN DE KURTULACAĞIZ"

Siyaset yaptığın partilerde şahsına kefil olacak 5'er kişi bul sonsuza kadar susacağım. Ne yaparsan yap, bu zamana kadar herhangi bir faydana şahit olmadığımızdan, vermeyi planladığın zarardan asla endişe duymayız. Ayrıca sen kimsin ki, İYİ Parti'ye zarar verebilesin? Merak etme 14 Mayıs akşamı, hem bu ceberrut iktidardan, hem de senin gibi bir musibetten kurtulmanın bayramını yaşayacağız. SONDAKİKA

Editör: Onur Yılmaz