İYİ Parti Manisa teşkilatında daha önce çeşitli görevlerde bulunan Erhan Dumlu, 8 Kasım’da gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Manisa İl Kongresi öncesinde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Adaylık Açıklaması Pazartesi Günü Yapılacak
Parti içinde uzun yıllardır aktif görevlerde bulunan Erhan Dumlu, 27 Ekim 2025 Pazartesi günü saat 12.30’da düzenleyeceği basın toplantısıyla resmi adaylık açıklamasını yapacak. Dumlu, yaptığı davette,
“27 Ekim Pazartesi günü saat 12.30’da İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı adaylığımı açıklayacağım toplantımıza sizleri de aramızda görmekten onur duyarım.” ifadelerine yer verdi.
8 Kasım’da Kongre Heyecanı
İYİ Parti Manisa teşkilatında 8 Kasım’da yapılacak olan kongre öncesi hareketlilik artarken, Dumlu’nun adaylığını açıklamasıyla birlikte yarışın daha da renklenmesi bekleniyor.
 
             
            





 
         
         
         
         
         
        