Başrollerini ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın canlandırdığı Güneş karakteriyle dikkatleri üzerine çeken "Safir" dizisinin final yapacağı konuşuluyor… Gizem Karaca, uzun süredir doğa ile iç içe bir yaşam sürdürmek için İstanbul'dan ayrıldı ve Ege'de bir köyde yaşamaya başladı. Ünlü oyuncunun lüks evi ve organik tarım yapmasıyla ilgili detaylar merak konusu oldu.

İstanbul’u Bıraktı, Ege’de Organik Tarım Yapıyor

Gizem Karaca, özellikle lüks evinin büyük bahçesinde organik tarım yapmasıyla dikkat çekiyor. Bahçesinde kendi sebzelerini yetiştiren Karaca, daha önce organik beslenme ve tarım konusunda ufak çaplı çalışmalar yaptığını belirtmişti. Karaca, daha önce 'Organik beslenme ve organik tarım yapıyorum ama ufak ufak. Tarım arazim yok ama kendi bahçemde ufak ufak bir şeyler yapıyorum" demişti. 2016 yılında arsa aldıklarını ve 2019'da evlerini bitirdiklerini açıklayan Karaca, evlerini kendi zevklerine göre düzenleyerek huzurlu bir yaşam sürdürdüklerini ifade etmişti.

İlgili İçerik: Gizem Karaca Kimdir? Nereli? Evli Mi? Eşi Kim?

İstanbul-İzmir Arası Mekik Dokuyor

Karaca, İzmir'de yaşamasına rağmen işleri için sık sık İstanbul'a gelip gidiyor. Ancak, son zamanlarda uzun süreli olarak İstanbul'da bulunmadığı biliniyor.  "Safir" dizisinin final yapacağı konuşulurken, dizide canlandırdığı Güneş karakteriyle dikkat çeken Gizem Karaca'nın gerçek hayattaki doğa ile iç içe yaşamı ve lüks eviyle ilgili detaylar izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi