İstanbul’un Beykoz ilçesi Çubuklu Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda, Fethi Ş. (35), barışmak amacıyla eski sevgilisi Aysel Karakoç’un (38) evine gitti. İkili arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Karakoç, boğazı, göğsü ve kasık bölgesinden 5 kez bıçaklanarak ağır yaralandı.
Ağır yaralı kadın kurtarılamadı
Olay sırasında evden gelen sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadın, Paşabahçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından polis, kaçan Fethi Ş.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Mahalle sakinleri olayı anlattı
Mahalle sakinlerinden esnaf Yunus Bilgin, "Akşam saat 8 civarında gürültü ve bağırışlar duyduk. Geldiğimizde yerde bir bayanın yattığını gördük. Olayın faili olan erkeği de yere yatırmışlardı" ifadelerini kullandı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.