Günümüzde popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram neredeyse herkes tarafından kullanılıyor. Birçok özelliği barındıran Instagram uygulaması günümüzde gelen güncellemelerle birlikte popülerliğini iyice arttırmış bulunmakta.

Instagram’ın bir diğer özelliklerinden olan daha önce paylaştığımız fotoğrafları ve videoları profilimizin hemen altında bulunan öne çıkanlar kısmına ekleyebiliyoruz. Instagram hikayeleri sadece 24 saat içerisinde bize kimlerin baktığını gösterebiliyor. Öne çıkardığımız fotoğraf ve videolarımızı daha sonrasında kimlerin baktığını göremiyoruz.

Soma maden şehidinin emanetine Selçuk Bayraktar sahip çıktı! Soma maden şehidinin emanetine Selçuk Bayraktar sahip çıktı!

Bunun için bir Youtuber kanalında öne çıkardığımız hikayeleri kimlerin baktığına dair bir içerik yayınladı.

İçerikte öne çıkanlar kısmını kimlerin gördüğünü merak ediyorsak öncelikle bir hikaye atmamız gerekiyor, hikayeyi paylaşırken bir sticker seçip büyütmeniz gerekiyor. Daha sonrasında hikayeyi paylaşıyorsunuz.

Profilinizde yeniden bir öne çıkanlar kısmı oluşturup paylaştığınız hikayeyi oluşturduğunuz öne çıkanlar kısmına ekliyorsunuz.

Öne çıkanlarınıza bakmak isteyen biri diğer hikayeleriniz arasında geçiş yaparken ifade bırakıyor çünkü attığınız hikaye sticker olduğu için geçilmiyor ve öne çıkanlar kısmınıza kimin baktığı böylelikle belli oluyor.

Muhabir: Özkan Çelik