Meteoroloji uyarı geçti… Manisa’ya sağanak yağış geliyor! Meteoroloji uyarı geçti… Manisa’ya sağanak yağış geliyor!

Yunusemre Belediyesi, ilçeye kültürel değerler katmaya devam ediyor. Bu kez “İki Gözümün İstanbul’u” adlı ortaoyunu, Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda sahne aldı. Sabri Sür’ün yazarlığını yaptığı, Yonca Gezgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Oyun sonrası, büyük bir katılımın olduğu etkinlikte, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemen Sarar Şıktaşlı, yönetmen Yonca Gezgin ve emeği geçen diğer kişilere teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, etkinlikte yaptığı konuşmada, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın sanata büyük önem verdiğini vurgulayarak, belediye olarak kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA