Eşini kazada kaybeden adam birkaç saat sonra kalp krizinden öldü!
Eşini kazada kaybeden adam birkaç saat sonra kalp krizinden öldü!
İçeriği Görüntüle

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 15 yaşındaki M.N., tuvalette düşük yaptı. Olay, hem sağlık görevlilerini hem de güvenlik birimlerini harekete geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, M.N. annesiyle birlikte karın ağrısı şikayetiyle Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Muayene sırasında ağrılarının yeniden artması üzerine tuvalete giden M.N., burada kanama geçirdi. Kısa süre sonra düşük yaptığı belirlenen genç kız, hastanede tedavi altına alındı.

Tuvalet Çöpünde 5 Aylık Cenin Bulundu

Olayın ardından hastane yönetimi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tuvaletin çöp kovasında yaklaşık 5 aylık olduğu değerlendirilen bir cenin buldu. Savcılık talimatıyla adli süreç başlatılırken, M.N.’nin tedavisinin ardından ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA