Hakan Sabancı Hande Erçel ile olan ilişkisinden dolayı son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Hem sosyal medya paylaşımları hem de ailesiyle adından sıklıkla söz ettiriyor. Pek çok insan için merak konusu olan Hakan Sabancı kimdir yanıtladık! İşte Sabancı’ların ortanca oğlu hakkında merak edilenler…

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı, Sabancı ailesinin 4. kuşak veliahtıdır. Densa Denizcilik Holding’in yönetim kurulu başkanı olan Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğludur. Kerim ve Hacı Sabancı adında iki erkek kardeşi bulunmaktadır.

Liseyi Robert Kolej'de tamamlayan Hakan Sabancı, yükseköğrenimi için Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmiştir.  Ardından Massachusetts’te bulunan Tufts Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler okuyan Hakan Sabancı, lisans eğitiminin ardından ise Finans ve Uluslararası İşletme alanında yüksek lisans yapmıştır.  

Hakan Sabancı eğitiminin ardından Türkiye’ye dönmüştür. Türkiye’ye dönüşünün ardından baba mesleğine adım atan Hakan Sabancı, Densa Denizcilik Holding’in yönetim kurulunda yer almaktadır. Bu kapsamda ise genç bir iş insanı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra genç kızların sevgilisi olan Hakan Sabancı boyu ve kilosuyla da oldukça merak edilmektedir. 177 cm boyunda olduğu bilinen Hakan Sabancı’nın kilosu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Ayrıca merak edenleri için Hakan Sabancı Instagram’da @hakansabanci kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Öneri: Pınar Sabancı Kimdir? Nereli? Ne İş Yapıyor?

Hakan Sabanci Kimdir 5

Hakan Sabancı Kaç Yaşında? Nereli?

Hakan Sabancı kimdir sorusuna, ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim… Hakan Sabancı 14 Şubat 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 33 yaşında olan Hakan Sabancı burcu konusunda da sıkça araştırılmaktadır. Doğum tarihi baz alındığında ise bir kova burcu erkeği olduğu görülmektedir.

Hakan Sabancı İstanbul’da doğmuştur ancak aslen İstanbullu değildir. Sabancı’nın babası Ömer Sabancı Adana’da dünyaya gelmiştir. Dolayısıyla Hakan Sabancı kökeni itibarıyla Adanalıdır.

Hakan Sabanci Kimdir 6

Hakan Sabancı Kimin Torunu?

Hakan Sabancı kimdir sorusu, ünlü iş insanın mensup olduğu aileyi de beraberinde getirmektedir. Bu kapsamda vatandaşın en çok merak ettiği konulardan biri, Hakan Sabancı kimin torunu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kızılcık Şerbeti’nden ayrılan Selin Türkmen’in yeni dizisi belli oldu Kızılcık Şerbeti’nden ayrılan Selin Türkmen’in yeni dizisi belli oldu

Hakan Sabancı babasının annesi olan Özcan Sabancı’nın torunudur. Hakan Sabancı’nın dedesi ise Hacı Sabancı’dır. Peki Hakan Sabancı Sakıp Sabancı'nın nesi olmaktadır?

Hakan Sabancı'nın babası Ömer Sabancı, Sakıp Sabancı'nın kardeşi Hacı Sabancı'nın oğludur. Dolayısıyla Sakıp Sabancı Hakan Sabancı’nın büyük amcasıdır.

Hakan Sabanci Kimdir 7

Hakan Sabancı Babası Kim?

Hakan Sabancı kimdir sorusunun yanında, ünlü ismin babası da oldukça merak konusudur. Peki Hakan Sabancı’nın babası Ömer Sabancı kimdir? Ömer Sabancı 1959 yılında Adana’da dünyaya gelmiş ve günümüzde 65 yaşında olan iş insanıdır. Halen Densa Holding'in yönetim kurulu başkanlığı yapan Ömer Sabancı, Sabancı Holding'de de hatrı sayılır hisselere sahiptir.

Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı'nın oğlu olan iş insanı, Tarsus Amerikan Koleji'nde eğitim almıştır. Ardından ise Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmiş ve Delaware Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlamıştır.

Lisans eğitimin ardından Almanya’ya taşınan Ömer Sabancı, Türkiye’ye döndükten sonra baba mesleğine başlamıştır. 2004 ve 2007 yılları arasında ise TÜSİAD başkanlığını üstlenmiştir. 2005 ve 2007 arası Akdeniz İşadamları Derneği'ne de başkanlık yapan Ömer Sabancı, halen Brüksel’de bulunan CIRFS şirketinin başkanıdır.

Günümüzde eşi Arzu Sabancı ile yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Densa Holding’i ise 2009 yılında kardeşi Demet Sabancı Çetindoğan ile kurmuştur. Bu şirketi kurmasının ardından Sabancı Holding'ten ayrılan Ömer Sabancı, kuzeni Demir Sabancı ile farklı sektörlere adım atmıştır.

Bu kapsamda genç Sabancılar inşaat, plastik ve hava taşımacılığı işlerine girişmiştir. Öyle ki Odesa Geliştirilmiş Polimer Yatırımları A.Ş. ve Döysa VIP Havacılık A.Ş. şirketlerini kurmuştur.

1986 yılında eşi Arzu Sabancı ile evlenen Ömer Sabancı, bu evlilikten üç çocuk babasıdır. Bu kapsamda ise Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı; Ömer Sabancı’nın çocuklarıdır.

Hakan Sabanci Kimdir 2

Hakan Sabancı’nın Sevgilisi Kim?

Hakan Sabancı kimdir sorusunu cevapladık. Şimdi de ünlü iş insanın özel hayatından bahsedelim… Sosyal medyada ve magazin gündeminde sıkça adı geçen Hakan Sabancı sevgilileri konusunda oldukça merak edilmektedir. Bu kapsamda ise Hakan Sabancı’nın son sevgilisi karşımıza çıkmaktadır.

Hakan Sabancı, ünlü oyuncu ve model Hande Erçel ile sevgilidir. Aşkları sosyal medyayı sallayan ünlü çift, sık sık birlikte paylaşım yapmaktadır. Sıklıkla gündeme gelen Hakan Sabancı Hande Erçel ilişkisi, yaklaşık bir buçuk yıldır devam etmektedir.

Hande Erçel Kimdir?

Hakan Sabancı’nın sevgilisinin ünlü oyuncu Hande Erçel olduğunu söylemiştik. Peki Hande Erçel Kimdir? 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğan Hande Erçel, günümüz itibarıyla 30 yaşında olan genç bir oyuncudur. 2012 yılında Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılan ve 2. olan Hande Erçel, 2015 yılında oyunculuğa başlamıştır.

Kameralar karşısındaki ilk deneyimini ise Kanal D ekranlarının popüler dizisi Güneşin Kızları adlı dizide yaşamıştır. Bu kapsamda Tolga Sarıtaş, Emre Kınay ve Evrim Alasya gibi başarılı isimlerle birlikte oynayan Hande Erçel; bu diziyle oldukça ünlenmiştir.

Daha sonra kariyer basamaklarını tırmanmış ve Aşk Laftan Anlamaz, Halka, Sen Çal Kapımı gibi popüler dizilerde yer almıştır. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Hande Erçel, aynı zamanda ünlü markaların modelliğini yapmaktadır.   

Muhabir: Özkan Çelik