Dijital platformda yayınlanmaya başlanan “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin başarılı oyuncusu Hakan Kurtaş, son zamanlarda kendinden sıkça söz ettiriyor. Peki, çok sayıda dizi ve film projelerinde yer alan aynı zamanda şarkı söyleyen Hakan Kurtaş kimdir?

Sevenlerinin karşısına yepyeni projesiyle çıkan Hakan Kurtaş’ın hayatı merak ediliyor. Hakan Kurtaş hakkında merak edilenleri yanıtladık…

Hakan Kurtaş Kimdir?

“Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin yayınlanmaya başladığı günden itibaren Hakan Kurtaş kimdir merak edilmeye başlandı. Hem oyuncu hem de şarkıcı kimliğiyle tanınan Hakan Kurtaş, resim öğretmeni bir anne ve çocuk doktoru bir babanın oğludur.

Hakan Kurtaş, lise hayatını Bursa Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonrasında ise İstanbul’a gelmiş ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 

Hakan Kurtaş’ın iki küçük erkek kardeşi bulunmaktadır. Üniversite hayatından önce müzikle, basketbolla ve çizimle ilgilenmiştir. Ünlü mizah dergileri Leman ve Uykusuz’da karikatürleri yayınlanmıştır. 

Yetenekli oyuncu Hakan Kurtaş, oyunculuğun yanı sıra müzikle olan ilgisini devam ettirmiştir. 2013 yılında arkadaşlarıyla birlikte ‘Bir Aralık’ isimli grubu kurmuştur. Bu grupta gitar çalıp şarkı söyleyen Hakan Kurtaş aynı zamanda beste ve söz yazarlığı da yapmıştır. 

Hakan Kurtas Kimdir 5

Hakan Kurtaş Kaç Yaşında? Nereli?

Son zamanların gözde oyuncusu Hakan Kurtaş kimdir sorusu beraberinde kaç yaşında ve aslen nereli olduğunu da getiriyor.

Kimler Geldİ Kimler Geçti’nin Cem Murathan’ı olarak tanıdığımız Hakan Kurtaş 7 Eylül 1988 yılında doğmuştur. Şu an 35 yaşında olan oyuncunun İzmirli olduğu bilinmektedir. Fiziksel özellikleri de merak edilen Hakan Kurtaş’ın boyu 1.82 cm’dir. 

Hakan Kurtaş Evli Mi?

Hakan Kurtaş evli mi sorusu genç oyuncunun özellikle genç hayranları tarafından merak edilmektedir. Hakan Kurtaş evli değildir. Ancak yakın bir zamanda yeni bir aşk ile gündeme gelmiştir. 

Hakan Kurtaş günümüzde Birce Akalay’ın sevgilisi haberiyle gündem olmuştur. Genç oyuncunun daha önce hiç evlilik yapmadığı bilinmektedir.

Hakan Kurtas Kimdir 6

Hakan Kurtaş Sevgilisi Kim?

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde hayat verdiği Cem Murathan karakteriyle dikkat çeken Hakan Kurtaş’ın sevgilisi kimdir merak ediliyor. 

Yakın bir zamanda aşk hayatıyla gündeme gelen Hakan Kurtaş, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Birce Akalay ile beraberdir. Sosyal medya hesaplarından birbirlerine yaptıkları yorumlarla dikkatleri üzerine çeken çift, geçtiğimiz günlerde beraber görüntülenmiştir. 

Hakan Kurtas Kimdir 4

Hakan Kurtaş Oynadığı Dizi ve Filmler

Kimler Geldi Kimler Geçti Cem karakterine hayat veren Hakan Kurtaş Ezel dizisinde yer aldığında da seyirciden büyük beğeni toplamıştı. Yer aldığı ilk dizi projesinden itibaren Hakan Kurtaş kimdir, hangi yapımlarda yer almıştır araştırılıyor. Ünlü oyuncunun yer aldığı dizi ve filmleri listeledik.

Hakan Kurtaş hangi dizilerde oynadı sorusunun yanıtı aşağıdaki gibidir:

  • Ezel (2011)
  • Bir Çocuk Sevdim (2011)
  • A.Ş.K. (2013)
  • Analar ve Anneler (2015
  • Filinta (2015)
  • Seddülbahir 32 Saat (2016)
  • Dolunay (2017)
  • 8. Gün (2018)
  • Çarpışma (2018)
  • Kadın (2019)
  • Mucize Doktor (2020)
  • Baba (2022)
  • Kimler Geldi Kimler Geçti (2024)

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger ile paylaştığı son dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti dijital platformda yayın hayatına devam etmektedir. 

Hakan Kurtas Kimdir 2

Ünlü oyuncu bunların yanı sıra oynadığı sinema filmleriyle de büyük başarı elde etmiştir. 

Hakan Kurtaş’ın oynadığı filmler ise aşağıdaki gibidir:

  • Vücut (2012)
  • Saruhan (2016)
  • Martıların Efendisi (2017)
  • Bölük (2017)
  • İyi Oyun (2018)

Başarılı oyuncu Vücut isimli sinema filminde oyunculuğu ile büyük beğeni toplamış ve ödül kazanmıştır. Oyunculuğa DOT Tiyatrosu ile adım attıktan sonra Bir Çocuk Sevdim adlı televizyon disiplindeki karakteri Sinan ile hafızalara kazınan Hakan Kurtaş aynı zamanda 16. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu ödülüne de layık görülmüştür. 

Hakan Kurtas Kimdir 3

RTÜK'ten 'Sosis Partisi: Gıdatopya’ya ceza RTÜK'ten 'Sosis Partisi: Gıdatopya’ya ceza

Kimler Geldi Kimler Geçti Konusu Nedir?

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kimler Geldi Kimler Geçti dijital platform dizisidir. Sahip olduğu kadro ile de ilgi odağı olmuş, Cem karakterine can veren Hakan Kurtaş kimdir sorularının sorulmasına da sebep olmuştur. 

Kimler Geldi Kimler Geçti, 30 yaşında bir avukat olan Leyla’nın (Serenay Sarıkaya) ve aynı hukuk bürosunda çalışan arkadaşlarının hayatlarını konu edinir. Genç avukatın acı verici bir ayrılık sonrası ilişkilerin karmaşık dünyasıyla tanışması ve dostlarıyla birlikte modern zaman sancılarını seyirciyle buluşturur.

Muhabir: Özkan Çelik