Ünlü şarkıcı Hadise, özel hayatı ve iddialı tarzıyla sık sık konuşulan bir isim olmaya devam ediyor. Son olarak evinde düzenlediği partide gerçekleştirdiği temizlik sopasıyla yapılan erotik dansla dikkat çekti.

Hadise'den Cesur Hareketler

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, Hadise'nin konuklarına temizlik sopasıyla cesur bir dans sergilediği görülmekte. Bu anlar kısa sürede gündem oldu ve takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Özellikle Hadise'nin temizlik sopasıyla yaptığı erotik dansa gelen yorumlar da dikkat çekiyor. Bazı takipçiler, Hadise'nin bu tarz bir performansını beklemeyenler arasında olduğunu ifade ederken, bazıları da bu hareketin "İkinci Merve Boluğur vakası" olarak yorumladı.

Aşk İddiaları Gündeme Gelmişti

Hadise'nin özel hayatı da magazin gündeminde sıkça yer alıyor. Mehmet Dinçerler ile evliliğini noktaladıktan sonra birçok ünlü isimle anılan şarkıcının, şu sıralar oyuncu Kerem Bürsin ve ünlü şef Gürkan Topçu ile aşk dedikodularına karıştığı konuşuluyor.

Manisa’da bir köyün ilçeye dönüş serüveni Manisa’da bir köyün ilçeye dönüş serüveni

Hadise, bu iddialara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. İddialara karşı duyarsız kalmadığını belirten Hadise, gündeme gelen aşk hikayelerinin yorucu olduğunu ifade etti. 

Kaynak: Haber Merkezi