• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.850 %0.25
  • ETHERIUM 3.136 %0.19
16°

Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Dünya

Hamas'la ateşkese karşı çıkan İsrail Başbaşkanı Netanyahu, Filistinlilerin sığındığı Refah bölgesine saldırı hazırlığı için orduya emir verdiklerini açıkladı

Dünya

Hamas, esir değişimi ve ateşkes teklifinin "çerçeve anlaşmasına" dair cevabını Mısır ve Katar'a ilettiğini ve "olumlu" yanıt verdiğini duyurdu.

Dünya

İsrail'in Gazze'ye 121 gündür düzenlediği saldırılarda öldürülenlerin sayısı 27 bin 365'e yükseldi

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim’de başlattığı saldırılarda bilanço artıyor. Saldırılarda can kaybı 25 bin 700'e yükseldi.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 25 bin 295’e, yaralı sayısı ise 63 bine yükseldi.  

Dünya

İsrail savaş uçakları, Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan bir mahalledeki bir binayı hedef aldı.

Dünya

İsrail güçleri, Gazze'de gıda yardımı için toplanan binlerce Filistinlinin üzerine ateş açtı. Çok sayıda Filistinli vurularak yaralandı, yaşanan izdihamda ezilen...

Spor

İsrail’in Gazze'de yaptığı katliamı destekler hareketi nedeniyle gözaltına alınan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’in, bugün özel uçakla ülkesine gideceği öğrenildi.

Spor

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra İsrail’in, Gazze’de yaptığı katliamı destekler nitelikte hareketi nedeniyle gözaltına alındı.

Spor

Antalyaspor Kulübü, Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket ülkenin gündemine oturdu. Peki, Sagiv Jehezkel olayı nedir? Sagiv Jehezkel olayında...

Spor

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında yaptığı gol sevincinde İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılara destek verdi.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne gerçekleştirdiği saldırılarda son 24 saatte 135 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 23 bin 843'e yükseldi.