• DOLAR 32,42 %-0.01
  • EURO 34,73 %-0.26
  • ALTIN 2.431,51 %-0.15
  • BİST100 10.083 %0.00
  • BITCOIN 63.371 %0.43
  • ETHERIUM 3.178 %-2.37
14°

Hastane Haberleri

hastane haberleri ve güncel hastane gelişmeleri, hastane ile ilgili tüm video, hastane fotoğrafları ve hastane haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Sağlık

Hayırsever bağışı ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri’ne kazandırılan robotik cerrahi sistemi ‘Da Vinci’ bugün görücüye çıktı.

Ege Haberleri

Kontrol için gittiği hastanede ağırlaşan ve hayatını kaybeden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer (50), son yolculuğuna uğurlandı.

Ege Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İl Başkanı Bilal Saygılı, Beydağ ve Kiraz'da teşkilatla buluştu.

Sağlık

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tam kapalı bel fıtığı ameliyatları (Full endoskopik diskektomi) yapılmaya başlandı.

Dünya

Gazze'deki Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı

Genel

Manisa’nın Salihli ilçesi Devlet Hastanesi’nde gerçeği aratmayan yangın tatbikatı yapıldı. Hastane aciline gelen hastalar ise yangını gerçek sandı.

Asayiş

Manisa'nın Soma ilçesinde hizmet veren devlet hastanesinde elektrik panosundan çıkan yangın korkuttu.

Asayiş

Manisa'nın Soma ilçesinde hizmet veren devlet hastanesinde elektrik panosundan çıkan yangın korkuttu. Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülürken, ayakta tedavi...

Türkiye

Şırnak’ın Cizre ilçesinde iki aile bireyleri arasında sokakta yaşanan kavga hastane acil servisinde devam etti. Acil servis savaş alanına döndü.

Ege Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediye, sokak hayvanlarını daha modern tedavi imkanlarına kavuşturacak Seyrek Hayvan Hastanesini yakında hizmete almayı planlıyor.

Türkiye

Dışişleri Bakanlığı, Gazze Türk-Filistin Dostluk Hastanesine yapılan saldırıyı en şiddetli şekilde kınadığını bildirdi.

Sağlık

Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Serkan Saka, 5 yıl önce açılan hastanede bugüne kadar 6 buçuk milyon hastaya poliklinik...