• DOLAR 32,35 %-0.03
  • EURO 34,79 %-0.01
  • ALTIN 2.394,35 %-0.10
  • BİST100 10.256 %0.47
  • BITCOIN 59.449 %1.63
  • ETHERIUM 2.983 %1.26
24°

Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Gündem

Meteorolojiden alınan verilere göre Manisa’da kuvvetli yağış, rüzgar ve fırtına görülmesi bekleniyor. İşte detaylarıyla Manisa’da hava durumu…

Asayiş

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Manisa için uyarıda bulundu… Yapılan uyarıda, Salı günü öğle saatlerinden itibaren fırtına beklendiği ifade edildi

Gündem

Manisa il genelinde dün akşam saatlerinden beri etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Gündem

İzmir’in Foça ilçesinde etkili olan fırtına sahil şeridindeki iskeleyi yıktı. Rüzgâr nedeniyle denizdeki dalga boyu metreleri buldu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, teyakkuz halindeydi.

Genel

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde fırtınayla birlikte etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Ege Haberleri

İzmir'de fırtınanın verdiği hasar gün aydınlanınca ortaya çıktı… Deniz ile kara birleşti, hasar havadan görüntülendi

Ege Haberleri

İzmir’de etkili olan fırtına sebebiyle deniz taştı. Alsancak ve Kordon’da mahsur kalan vatandaşlar, zabıta ekipleri tarafından kurtarıldı. Öte yandan bir...

Genel

Pazar günü beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 44 il için turuncu, 20 il içinse sarı kodlu uyarı yapıldı.

Ege Haberleri

İzmir’in Bergama ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle bir binadaki çatının uçma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Genel

Bakan Yerlikaya’dan fırtına uyarısı: "Turuncu uyarı verilen illerimizde yaşayan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle hatırlatmak istiyorum"

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Manisa için yarın (Cumartesi) gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.