• DOLAR 32,42 %-0.07
  • EURO 34,66 %-0.48
  • ALTIN 2.391,48 %-1.79
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 60.890 %-3.58
  • ETHERIUM 2.955 %-7.19
24°

Ege Haberleri

ege haberleri ve güncel ege gelişmeleri, ege ile ilgili tüm video, ege fotoğrafları ve ege haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Ekonomi

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi, 'Protesto Edilen Senet Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı' sonuçları raporunu yayımladı… Rapora göre...

Ege Haberleri

Ege illerinden olan Aydın’da acı bir olay yaşandı… Aydın’ın Efeler ilçesinde sulama kanalında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu.

Ege Haberleri

İzmir'in Seferihisar ve Çeşme ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından geri itilen ve motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik bot ve can...

Gündem

Ege Denizi'nde İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi… Depremin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ertcan Egelileri uyardı.

Gündem

Ege Denizi'nde İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem Aydın'da da hissedildi.

Ege Haberleri

Ege’de öğrenciler zehirlendi… Kütahya'da KYK Yesevi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan yaklaşık 40 öğrenci, yedikleri yemekten sonra rahatsızlandı.

Ege Haberleri

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, son 3 gün içerisinde 4 köpek ve 4 kedinin şüpheli bir şekilde öldüğü ileri sürüldü.

Genel

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü 21 Ocak Pazar gününün ilk saatlerinden itibaren Ege Denizi'nde fırtına beklendiğini belirtti.

Ege Haberleri

Muğla’nın Menteşe ilçesinde jandarma ekipleri, horoz dövüşü yapıldığı tespit edilen Kümes Hayvanlarını Koruma Derneğine operasyon düzenlendi.

Ege Haberleri

Aydın tarımının can damarlarından olan Büyük Menderes Nehri, yaz aylarında kurumaya yüz tutarken, son günlerde etkili olan sağanak yağışlar üreticilerin...

Ege Haberleri

Aydın’da Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca tarafından Kuşadası ilçesi Dilek Yarımadası Milli Parklar içerisinde denetimler aralıksız sürüyor.

Ege Haberleri

Ören’e hayran kaldığını belirten Ayhan Özdil, Muğla sahillerinde pek çok kişinin çalışmak için yaşadığını söyledi.