• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.722 %0.83
  • ETHERIUM 3.306 %2.04
17°

Dere Haberleri

dere haberleri ve güncel dere gelişmeleri, dere ile ilgili tüm video, dere fotoğrafları ve dere haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Türkiye

Adana'da kış ortasında termometreler 22 dereceyi gösterirken, bahar havasını fırsat bilen vatandaşlar parklara akın etti.

Gündem

Ani ve aşırı yağış tehdidine karşı teyakkuzda olan, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı...

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü ilimizde etkisini gösteren sağanak yağış tehdidine karşı önlem almak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Genel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelini etkisi altına alan şiddetli sağanak yağış ile birlikte Saruhanlı ilçe...

Gündem

Küresel ısınma ve iklim değişikliği nedeniyle meydana gelebilecek aşırı yağış tehdidine karşı vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya devam eden...

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü taşkın riskini azaltmak ve çevre sağlığını korumak amacıyla Halitpaşa Mahallesi'nde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, taşkın riskine karşı erken önlem almak amacıyla il genelinde dere temizlik çalışmalarına ara vermiyor.

Türkiye

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki Allaben Deresi'nde 4-5 aylık erkek bebek cesedi bulundu. Bebeğin, gece saatlerinde bu noktaya bırakıldığı tahmin ediliyor.

Gündem

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Ahmetli ilçesine bağlı Kargın Mahallesi’nde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Hacıishak Mahallesi’nde bulunan derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Eskin Mahallesi’nde bulunan dere geçiş noktasında menfez çalışmasını tamamladı.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Alahıdır Mahallesi’nde bulunan dere geçiş noktasında menfez çalışmasını tamamladı.