Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, taşkın riskini azaltmak ve çevre sağlığını korumak amacıyla Saruhanlı’ya bağlı Halitpaşa Mahallesi'nde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Resmi Gazete’de yayımlandı: Öğretmen atamalarında kritik gelişme! Resmi Gazete’de yayımlandı: Öğretmen atamalarında kritik gelişme!

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi'nde bulunan dere üzerinde 2.5 kilometrelik bir temizlik operasyonu düzenledi.

Ekipler, dere tabanını ve kenarlarını detaylı bir şekilde temizleyerek, derede biriken zararlı maddeleri topladı. Bu önleyici çalışma, özellikle yağışlı havalarda oluşabilecek taşkın riskine karşı erken bir müdahale olarak gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri, yapılan temizlik çalışmasının mahalleleri için önemli olduğunu vurgulayarak, MASKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına devam ederek, çevre ve insan sağlığına yönelik riskleri en aza indirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi