• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.100 %-1.27
  • ETHERIUM 3.140 %0.64
24°

Demirci Haberleri

demirci haberleri ve güncel demirci gelişmeleri, demirci ile ilgili tüm video, demirci fotoğrafları ve demirci haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Spor

Manisa'nın Demirci ilçesinde Demirci Akıncıları 100. yıl Futsal Turnuvası, 20 takımın katılımıyla başladı.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci Kaymakamı Adem Kaya ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti.

Eğitim

Manisa'nın Demirci ilçesindeki 75. Yıl Alime Paşa İlkokulu öğrencileri, aralarında topladıkları 5 bin 850 lirayı, "Özgür Filistin'in yanındayız" kampanyasına bağışladı

Genel

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, 2013 yılından bu yana sürdürülen ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ Projesi kapsamında Demircili Kadınlar Manisa’da...

Spor

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Manisa'nın Demirci ilçesinde düzenlenen Oryantiring 1. Kademe Yarışları, ilçe merkezi etabı ile tamamlandı.

Gündem

Manisa'nın en yüksek rakımlı ilçesi Demirci'ye mevsimin ilk karı yağdı.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Üşümüş mahallesine daha sağlıklı, verimli ve kesintisiz içme suyu sağlamak adına sondaj çalışması gerçekleştirdi.

Eğitim

Şair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Manisa'nın Demirci ilçesinde gençlere konferans verdi.

Yaşam

İçerisindeki sebze ve meyvelerin yanı sıra şifalı bitkilerin de eklendiği Demirci tarhanası, kadınların elinde günler süren çalışmayla hazırlanıyor.

Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Tekeler Mahallesi’nde 400 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Gündem

Manisa'nın Demirci ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında "ecdada vefa, şehitlere dua" programı düzenlendi.

Genel

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine tarihinin en büyük yatırımını yapıyor.