20 Haziran 2014 yılında hayatını kaybeden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski başkanlarından Bülent Koşmaz, vefatının 7’nci yılında anıldı. Koşmaz’ın çalışma arkadaşları ve dostları, Manisa’nın Şehzadeler ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı karşısında lokma hayrı yaptı.

Etkinlikte Koşmaz’ın ruhu için dualar edilirken, vatandaşlara lokma ikram edildi.

Bülent Koşmaz’ın vefatının ardından eşi Saaded Koşmaz’ın öncülüğünde kurulan Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV)’in sosyal medya hesabında lokma hayrının fotoğrafları paylaşılırken şöyle denildi:

“Dostları, yol arkadaşları, Tamer Balatlı, Özgür Yılmaz, Fatih Özer, Cüneyt Kümüştekin, Ömre Yılmaz Allah hayrınızı kabul etsin.”

TOBB BAŞKANI DA UNUTMADI

Öte yandan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hİsarcıklıoğlu da Bülent Koşmaz için bir anma mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hisarcıklıoğlu, “TOBB eski Başkan Yardımcım, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanımız değerli dostum Bülent Koşmaz’ı vefatının yedinci yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Hizmetlerini her daim hayırla yâd edeceğiz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” dedi.

Editör: TE Bilişim