28 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan hükümet 1 yılı geride bıraktı… 1 yılda ekonomiden tarıma enerjiden savunmaya birçok alanda adımlar atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yılın değerlendirmesini kabine toplantısının ardından yapması bekleniyor. Toplantıda, Kurban Bayramı tatili belli olacak.

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi, Kurban Bayramı'nda da ara günlerin hafta sonuyla birleştirilerek 9 günlük tatil yapılması beklentisi artarken, tüm dikkatler Beştepe'ye yöneldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği Kabine Toplantısı'nda bayram tatilinin görüşülmesi planlanıyor. Bu yıl Kurban Bayramı, 16-17-18 ve 19 Haziran (pazar-pazartesi-salı-çarşamba) tarihlerine denk geliyor.

14 Haziran Cuma günü okulların kapanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin tatile çıkması bekleniyor. Bu yüzden bayram tatilinin 9 güne uzatılmasına dair beklentiler arttı.

Ekonomi programı masaya yatırılacak

Beştepe'deki toplantıda, ekonomi programı masaya yatırılacak ve alım gücünü artırma ile yüksek fiyatlarla mücadeleye yönelik tedbirlerin sonuçları gözden geçirilecek.

Terörle mücadele ve 9’uncu Yargı Paketi de ele alınacak

Kabinenin bir diğer kritik gündem maddesi terörle mücadele olacak.

Hazırlıkları devam eden 9. Yargı Paketi ile ilgili son durumun da görüşülmesi planlanıyor.

Bölgesel gelişmeler, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve ateşkes çabaları da gündemde yer alacak.

Kafede ‘vantilatör’ kavgası… Kafede vantilatör çalışmadığı için ağladı! Kafede ‘vantilatör’ kavgası… Kafede vantilatör çalışmadığı için ağladı!

Kaynak: Manisa Kulis Haber