Kırıkkale’de 13-14 Haziran 2025 tarihlerinde düzenlenen Görme Engelliler Halter Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan Görme Engelliler Spor Federasyonu, toplam 13 sporcu ile katıldığı organizasyonda iki altın, dokuz gümüş ve on iki bronz madalya kazanarak göz doldurdu. Kadın ve erkek takımları da takım klasmanında ikincilik elde ederek dört kupa kazandı.

Görme Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Göktaş, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, elde edilen tüm madalya ve kupaları geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in aziz hatırasına armağan ettiklerini belirtti. Göktaş ayrıca destekleri için Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Dereceye Giren Sporcular:

Enes Çam (67.5 kg): Benchpress 1.’lik, Powerlifting 1.’lik

Can Düzlük (67.5 kg): Benchpress 2.’lik, Powerlifting 2.’lik

Uğur Yılmaz (60 kg): Benchpress 2.’lik, Powerlifting 2.’lik

Osman Can Çam (75 kg): Benchpress 3.’lük

Arif Zengin (75 kg): Powerlifting 3.’lük

Mehmet Ali Kıvrak (90 kg): Benchpress 3.’lük, Powerlifting 3.’lük

Adil Sepetçi (125 kg): Benchpress 2.’lik, Powerlifting 3.’lük

Meryem Doğan (75 kg): Benchpress 3.’lük, Powerlifting 2.’lik

Fenerbahçe’de bir istifa daha… Sosyal medyadan duyurdu!
Fenerbahçe’de bir istifa daha… Sosyal medyadan duyurdu!
İçeriği Görüntüle

Aysun Öcal (75 kg): Benchpress 2.’lik, Powerlifting 3.’lük

Güler Güntekin Olpak (90 kg): Benchpress 2.’lik, Powerlifting 2.’lik

Cansu Zengin (90 kg): Benchpress 3.’lük, Powerlifting 3.’lük

Arife Saytan (+90 kg): Benchpress 3.’lük, Powerlifting 3.’lük

Başkan Göktaş, sporcuların özverili çalışmaları ve elde edilen bu önemli derecelerin, federasyonun başarı grafiğini daha da yukarı taşıdığını vurguladı. Ulusal ve uluslararası alanda benzer başarıların devam edeceğini belirten Göktaş, “Bu kupalar sadece bir spor başarısı değil, aynı zamanda vefa ve birlik duygusunun en güzel örneğidir” dedi.

Muhabir: Elif AYVAR