İYİ Parti'nin grup toplantısında eski futbolcu Gökhan Zan ve Trabzonspor'un eski kaptanlarından Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldıklarını açıkladı.

Zan ve Karaman’a parti rozetini İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener taktı ve "Gökhan Zan evladım oldu, Ünal Karaman zaten kardeşimdi." dedi.

Akşener'in açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Bizim için Nevruz, sevginin günüdür; katile özgürlük dilenme günü değildir! Bizim için Nevruz, kardeşliğin günüdür; düşmanlığın günü değildir! Bizim için Nevruz, birliğin günüdür; terörün, günü değildir! Bizim için Nevruz, bastığı toprağı, cennet vatan bilenlerin günüdür; vatanın her değerine, düşman olanların günü değildir! Ama kimsenin şüphesi olmasın. Bugünleri, hep birlikte atlatacağız. Tarihimizden ilham aldığımız, büyük kararlılıkla, güneşli baharlara, hep birlikte ulaşacağız.

İYİ Parti iktidarında, Bahar Bayramımız Nevruz’umuzu, resmî tatil olarak, hep birlikte kutlayacağız. O ateşin üstünden, bir büyük medeniyet olarak, hep beraber atlayacağız. Emin olun, çok az kaldı.

İktidarın bizi alıştırmak istediği konulardan biri de; rafa kaldırdıkları, İstanbul Sözleşmesi…

Hatırlayın: Kirli bir zihniyetin, dolduruşuna gelip, bir gece aniden, İstanbul Sözleşmesi’ni yırtıp attılar. Kendi imzaladıkları sözleşmeyi, kendileri reddettiler. Üstelik, uluslararası bir sözleşmeden, meclis kararı olmadan, hukuksuzca çıkmak istediler. HABER MERKEZİ

 

Editör: Onur Yılmaz