Encümen üyeleri seçimine geçildi. Gizli oylama usulüyle yapılan oylama sonucunda İbrahim Aydın, Ünal Kıykaç, Cemal Gürmen, Muhammed Arif Alkan ve Ahmet Tonguç encümen üyeliğine seçildi.

Ardından meclis ihtisas komisyonlarının seçimine geçildi. Yapılan açık oylamada İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na Mehmet Palabıyık, Yücel Kaşıkçı, Dilşat Ulaş, Atilla Efendioğlu, Hüseyin Gündoğan, Koray Kaplan ve Çetin Çavdarlı.

Plan ve Bütçe Komisyonu’na Hüseyin Yılmaz, Tanıl Sevenler, Gürkan Koyuncu, Ahmet Tonguç, Ali Sezer, Üstün Dönmez ve Mehmet Yavuz.

Hukuk ve Tarifeler Komisyonu’na Mehmet Güzgülü, Bilgehan Noyan, Mehmet Candan, Mürşit Gedizli, Fedayi Kozan, Lütfi Akdağ ve Mehmet Oruç.

Trafik ve Ulaşım Komisyonu’na Murat Maan, İbrahim Aydın, Salih Tekeli, M. Arif Alkan, Asım Daban, Bülent Mersinli ve Hasan Aydır.

Çevre ve Sağlık Komisyonu’na Doğan Ensivri, Ünal Kıykaç, Nurullah Akgün, Selma Keresteci, Mustafa Çamzeybek, Halil Koç ve Ömer Geriter.

Eğitim-Kültür-Gençlik ve Spor Komisyonu’na Hikmet Çalışkan, Muammer İner, Nurullah Ertaş, Ahmet Esen, Salih Tekeli, Fehmi Gülen ve İlhami Dinçer.

AB ve Dış İlişkiler Komisyonu’na Semih Adıgüzel, Ahmet Yılmaz, İlhan Türe, Cemal Gürman, Asım Daban, Bülent Mersinli ve Gökhan Köse.

Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu’na Şerafettin Yüncüoğlu, Fatma Aslan, Aysun Yıldırım, Nurullah Akgün, Ahmet Esen, Fehmi Gülen ve Hasan Aydır.

Tarım Hayvancılık ve Orman Komisyonu’na İbrahim Kara, Mustafa Uygun, Sedat Aydın, Tanju Yelken, Nurullah Ertaş, Yenal Yıldırım ve M. Ali Kındıroğlu.

Kent Ekonomisi ve Sivil Toplum Kuruluşları Komisyonu’na Ramazan Gürcan, Murat Maan, Nedim Güner, M. Ercan Bilgiç, Sedat Gül, Yenal Yıldırım ve Ulvi Murat Tunca.

Turizm Tanıtım ve Sanat Komisyonu’na İbrahim Kilimci, Hayati İmrenlerli, Nedim Güner, Mehmet Uyğun, Sedat Gül, Ali Çelemen ve Mehmet Yavuz.

Altyapı Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu’na Ahmet Yılmaz, Semih Adıgüzel, Mehmet Uyğun, Tanju Yelken, Mustafa Çamzeybek, Yenal Yıldırım ve Halis Özcan seçildi.

Editör: TE Bilişim