Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle başvurduğu hastanede yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarında önemli bir bulguya rastlanmadığı açıklandı.  

Dursun Özbek'in Sağlık Durumu

  Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, 18 Aralık Pazartesi günü Medicana Ataşehir Hastanesi’ne karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle ayaktan başvurmuş, yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarında önemli bir bulguya rastlanmamıştır. Özbek’in, gastroenterit tanısıyla tedavisine başlanmış ve tedavi sonrası taburculuğu planlanmıştır. Sağlık durumuyla ilgili olarak şu an için endişe edilecek bir durum olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı. Sarı-kırmızılı kulüp de hastanenin açıklamasını yayınlayarak, "Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, acil şifalar dileriz" paylaşımını yaptı.

Derbide gülen taraf Fenerbahçe! Derbide gülen taraf Fenerbahçe!

Akut Pankreatit Nedir? Sonuçları Nelerdir?

Akut pankreatit, aniden gelişen bir pankreas iltihabıdır. Bu durum, pankreas hücrelerinin geçici bir işlev bozukluğuna ve hasarına neden olabilir. Dursun Özbek'in sağlığındaki bu ani rahatsızlık, Galatasaray camiasında endişe yaratmıştır. Sağlık durumu hakkında yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmaması, taraftarları bir nebze olsun rahatlatmıştır. Akut pankreatit, sindirim enzimlerinin eksik üretimine bağlı sindirim bozukluklarına ve pankreasın işlevsel hasarlarına yol açabilir. 

Editör: Onur Yılmaz