Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim kampanyası kapsamında Galatasaray Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Dursun Özbek, beraberindeki heyetle birlikte Kurum'u karşılayarak sevgi gösterisinde bulundu.

İki ekip arasında sinirler gerildi! İki ekip arasında sinirler gerildi!

Kurum'un ziyaretinde, Cumhuriyet’in 100. yılına özel tasarlanan forma hediye edilen Başkan Özbek, daha sonra kameraların önünde basın açıklaması yapmak üzere Murat Kurum ile bir araya geldi. Özbek, Murat Kurum'un sarı-kırmızılı camiayla olan ilişkisinin 7-8 sene öncesine dayandığını ve özellikle 6 Şubat deprem felaketinde yakın iş birliği yaptıklarını vurguladı.

MURAT KURUM İSTANBUL İÇİN BİR ŞANS

Murat Kurum'un İstanbul'a bakışını iyi bildiğini de sözlerine ekleyen Dursun Özbek, "Sayın Bakanımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Sayın Bakanımın İstanbul'a bakış açısını çok iyi biliyorum. Kendisiyle defalarca bunları konuşma fırsatımız oldu. Şahsi kanaatim, Sayın Bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi