Manisa'ya En Yakın Denizler! Kısa Sürede Gidilebilecek Plajlar Hangileri? Manisa'ya En Yakın Denizler! Kısa Sürede Gidilebilecek Plajlar Hangileri?

Futbol camiasının İmparatoru olarak anılan Fatih Terim’in hayatı ve ailesi de merak ediliyor. Fatih Terim’in eşi olan Fulya Terim de bu sebeple dikkat çekiyor. Peki, Fatih Terim’in eşi Fulya Terim kimdir? İşte detaylar…

Fulya Terim Kimdir?

Fulya Terim, Türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden biri olan Fatih Terim’in eşidir. Aynı zamanda iş kadını ve pastane sahibi olarak tanınan bir isimdir. Fulya Terim, Terim Events ve Bloom&Bake adlı iki işletmenin sahibidir. 

Fulya Terim, 21 Şubat 1960 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi Rezan Meral Aksu, babası ise Kamuran Aksu’dur. Fulya Terim, 1982 yılında Fatih Terim ile evlenmiştir. Çiftin Buse ve Merve adında iki kızı vardır. Fulya Terim, üç de torun sahibidir.

Fulya Terim Kimdir 5

Fulya Terim Kaç Yaşında? Nereli?

Fulya Terim, 21 Şubat 1960 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Günümüz itibarıyla 64 yaşındadır. Annesi Rezan Meral Aksu ve babası Kamuran Aksu'dur.

Fulya Terim'in Babası Kim?

Fulya Terim, küçük yaşta babasını bir uçak kazasında kaybetmiştir. ve yurtdışında eğitimine devam etmiştir. 1975 yılında Türk Hava Yolları’nın İzmir-İstanbul seferini yapan THY 345 sefer sayılı yolcu uçağı 41 yolcusuyla birlikte 30 Ocak 1975’te Yeşilköy açıklarında denize düşmüştü. Uçağın yolcuları arasında Fatih Terim’in eşi Fulya Terim’in babası Kamuran Aksu ile şarkıcı Seyyal Taner’in hostes kardeşi Serap Özşahin de bulunuyordu.

Fulya Terim, babasını kaybettiği olayla ilgili neler hatırladığı sorulduğunda şunları söylemişti:

"Babamı kaybettiğimde 15 yaşında yurtdışında tahsil hayatıma devam ediyordum. Trajik günde haberi alır almaz Türkiye'ye döndüm... Babamla 15 yıl gibi çok kısa bir süre vakit geçirdiğim için, genç yaşta hayatıma Fatih'in girmesiyle tüm duygusal boşluklarımı onunla doldurdum."

Fulya Terim Kimdir 2

Fulya Terim Ne İş Yapıyor?

Fulya Terim her ne kadar Fatih Terim’in eşi olmasıyla bilinse de kendisi aynı zamanda başarılı bir iş kadınıdır. Fulya Terim, iş hayatına “Terim Events” adlı bir organizasyon şirketi kurarak başlamıştır. Fulya Terim, bu şirket aracılığıyla pek çok futbolcunun düğün organizasyonunu yapmıştır.

Terim, ayrıca 2022 yılında Bodrum Türkbükü’nde Bloom&Bake adlı bir pastane açmıştır. Fulya Terim, pastanesinde hem tatlı hem de tuzlu ürünler sunmaktadır. Fulya Terim, pastanesinin dekorasyonu ve menüsü ile Bodrumluların beğenisini kazanmıştır.

Sosyal medyada da oldukça aktif olan Fulya Terim, ailesi ve işiyle ilgili paylaşımlar yapmanın yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir. Fulya Terim kadın ve çocuk hakları konusunda duyarlı bir tutum sergilemektedir.

Fulya Terim'in hayatı, eşi Fatih Terim ile olan ilişkisi ve kendi bağımsız iş başarıları, onu öne çıkan bir kadın yapmaktadır. Kendi hikayesi ve başarılarıyla dikkat çeken Fulya Terim, Türkiye'nin etkileyici kadın figürlerinden biri olarak öne çıkmaktadır.

Fulya Terim Kimdir 1

Fatih Terim Fulya Terim Çifti Ne Zaman Evlendi?

Fulya Terim kimdir sorusu aynı zamanda akıllara Terim çiftinin ne zaman evlendiği sorusunu da getirmektedir. Fulya Terim ve Fatih Terim, 1982 yılında evlenmiştir. Bu evlilikten iki kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Çift, uzun yıllardır süren evlilikleriyle tanınmakta ve saygı görmektedir.

Fatih Terim ve Fulya Terim'in Kaç Çocuğu Var?

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ve oldukça popüler bir isim olan Fulya Terim, aile hayatıyla da dikkat çekmektedir. Fatih Terim ve Fulya Terim çiftinin Buse ve Merve olmak üzere iki kızları vardır.

Terim çiftinin üç torunu da bulunmaktadır. Fulya Terim, hem iş hayatında başarılı bir kadın hem de aile hayatında sevgi dolu bir eş ve anne olarak tanınmaktadır.

Fulya Terim Kimdir 3

Fatih Terim Kimdir? 

Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'da doğmuştur. Yoksul bir ailenin çocuğu olan Terim, babasıyla birlikte pek çok farklı işlerde çalışmıştır.

Futbol kariyerine Adana Demirspor'da kaleci olarak başlamıştır. 1974 yılında 1 milyon 650 bin liraya Galatasaray'a transfer olmuştur. 20 Nisan 1975 tarihinde Türkiye - İsviçre maçında ilk kez milli olarak forma giymiştir. Daha sonra kariyerine antrenör olarak devam eden Fatih Terim, 1993 yılında ise milli takımın başına geçmiştir ve 1996'da takımı Avrupa şampiyonasına götürmüştür. 

2000 yılında ilk kez UEFA kupasını Türkiye'ye kazandırmıştır. 2012 senesinde 5 şampiyonluk ile lig tarihinin en fazla şampiyonluk kazanan teknik direktörü olmuştur.

Geçmişten günümüze Ankaragücü, Göztepe, Galatasaray, Fiorentina, Milan ve Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü olarak görev yapan Fatih Terim Türkiye’de İmparator, İtalya’da ise Grande lakabı ile anılmıştır.

Son olarak 2017 yılı itibariyle tekrar Galatasaray'ın başına geçmiştir.

Muhabir: Özkan Çelik