Gökyüzünü rengarenk aydınlatan havai fişeklerin ardından başından aşağı konfetiler ve kilolarca gül yaprağı dökülen Ebru Öztirtok, duygusal anlar yaşadı. Hayat arkadaşı Birol Öztirtok ve oğlu Emir Öztirtok'un hazırladığı bu özel sürpriz, emeklilik sevincini daha da anlamlı hale getirdi.

Yaşamı boyunca kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan arkadaşları Yeliz Şahin, Ekrem Altun, Nihal Ünsal, Arda Sürgel, Akide, Hasan ve Nisan Alpon, Çiğdem ve Cenk Ergit, Burak Ayaz Kırmızıkuşak, Gökçe Keskin ve Hamza Yıldırım da bu özel günde Ebru Öztirtok'u yalnız bırakmadı.

Makedon Ege müzik grubunun ezgileri eşliğinde düzenlenen kutlamada havai fişekler patlatıldı, konfetiler havaya saçıldı ve şampanyalar açıldı. Arkadaşlarının hazırladığı sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşayan Öztirtok, müzik eşliğinde oynayarak emekliliğe ilk adımını kutladı.

Yaşananlar Bankalar Caddesi'ni adeta bir karnaval alanına dönüştürürken aynı caddeyi kullanan sürücüler de korna çalarak bu güzel kutlamaya eşlik etti.

Arkadaşlarının kendisi için hazırladığı emeklilik sürprizi karşısında duygularını dile getiren Ebru Öztirtok, dostluğun ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bizlerin iyi ve kötü günümüzde dostlarımızla var olunduğunu, onların yaptığı böylesi güzel sürprizlerle hatırlanıyor olmak çok güzel bir duygu. Bu anı ömrüm boyunca unutmam mümkün değil. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Yorumlar