Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Alman futbolunda dikkat çeken isimlerden Devin Özek'in futbol direktörü olarak göreve başladığı duyuruldu.
Aynı açıklamada, Fenerbahçe bünyesinde uzun süredir görev yapan ve son iki sezondur Sportif Direktör Yardımcılığı pozisyonunda bulunan Okan Özkan’ın da futbol koordinatörü olarak atandığı bildirildi. Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Alman futbolunun yükselen değerlerinden biri olan ve Bayer Leverkusen’in şampiyonlukla tamamladığı tarihi sezonda önemli roller üstlenen Devin Özek, Futbol Direktörü olarak görevlendirilmiştir. Yedi yılı aşkın süredir kulübümüzde farklı görevlerde bulunan Okan Özkan ise Futbol Koordinatörü olmuştur. Her iki isim de Futbol Şubesi çatısı altında birlikte çalışacaktır.”