Oyuncu ve sunucu Hakan Ural’ın eşi Ezgi Can Ural'ın nereli olduğu, ne iş yaptığı, kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Hakan Ural’ın eşi Ezgi Can Ural Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşında? Ezgi Can Ural Ne İş Yapar? Ezgi Can Ural’ın kaç çocuğu var?

Hakan Ural'ın Eşi Ezgi Can Ural Kimdir?

Hakan Ural'ın eşi Ezgi Can Ural, Saray Halı'nın sahibi olan iş adamı Necati Kurmel'in torunudur. Ezgi Can Ural, 1983 yılında İstanbul'da doğmuştur ve 2023 yılı itibariyle 40 yaşındadır. Okan Üniversitesi'nde Rus Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Aslen Kayserilidir ve Kafkas kökenlidir. 2002 yılında oyuncu ve model Hakan Ural ile evlenmiş olup, çiftin 2013 doğumlu Gisella adında bir kızı vardır.

Ezgi Can Ural Ne İş Yapıyor?

Ezgi Can Ural, Kayseri'nin Saray Halı şirketinin sahibi ve kurucusu Necati Kurmel'in torunu olarak, Demirören Medya Grubu'na bağlı Kanal D'de satış yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Ezgi Can Ural 5 farklı dil bilmektedir.

Ekrem İmamoğlu'na benzeyen Manisalı köfteci gündem oldu Ekrem İmamoğlu'na benzeyen Manisalı köfteci gündem oldu

Hakan Ural Kimdir?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ünlü şarkıcı Selçuk Ural'ın oğludur. 1986 yılında mankenlik kariyerine başlayan Ural, ilk olarak Banu Alkan ile birlikte oynadığı "Mavi Yolculuk" filmi ile tanınmıştır. İlk evliliğini şarkıcı Sibel Can ile 1988 yılında yapmıştır ve bu evlilikten Melisa ve Engincan adında iki çocuğu olmuştur. Bu evlilik 1999 yılında sona ermiştir.

Hakan Ural, 2002 yılında tanıştığı Saray Halı'nın sahibinin torunu Ezgi Can ile 2005 yılında evlenmiştir. Çiftin Gisella adında bir kızı daha vardır.

İlk eşi olan Sibel Can ile 1988-1999 tarihleri arasında evli kalmış ve bu evlilikten Engincan (d. 27 Ocak 1992) ve Melisa (d. 22 Ağustos 1994) adında iki çocuğu olmuştur.

İkinci eşi Ezgi Can Ural ile 2002 yılında tanışmış ve 2005 yılında evlenmiştir. Bu evlilikten Gisella adında bir kızı doğmuştur (d. 2013).

Kaynak: Almıla Nur BERİLĞEN