29 Ekim tarihinde Merkezefendi ilçesi İzmir Bulvarı üst geçit üzerinde meydana gelen kazada, Hüseyin G. idaresindeki SUV araç ile Fethi B. (24) idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü B., üst geçitten aşağı düşerken, arkasında bulunan Buse Nur B. (18) ise motosikletle yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibi, yaptığı incelemede B.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Motosiklet sürücüsü B. ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

  Sürücü Alkolü Çıktı

  Kazaya karışan araç sürücüsüne yapılan alkol testinde Hüseyin G.’nin 1.14 promil alkollü olduğu ileri sürüldü. Gözaltına alınan sürücü Hüseyin G., yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi.

Manisa’nın yanı başında yetişiyor…  Bu yıl erken olgunlaştılar! Manisa’nın yanı başında yetişiyor… Bu yıl erken olgunlaştılar!

  İki Genç Toprağa Verildi

  Ömürlerinin baharında hayatlarını kaybeden Buse Nur B. ve Fethi B., aileleri ve sevenleri tarafından duygusal bir atmosferde defnedildi. B., Tavas ilçesindeki Ulukent Mezarlığı'na, B. ise Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mezarlığı'na gömüldü.

  Hayalleri Yarım Kaldı

  Genç çiftin, hayatlarını birleştirmek üzere iş yeri açma planları yaptığı ve evlilik hayallerini gerçekleştirmek için hazırlıklar yaptıkları öğrenildi. Olay, genç yaşta kaybedilen hayatlara duyulan üzüntüyü artırdı. 

Kaynak: İHA