Eski Survivor yarışmacısı Melih Özkaya'nın hayatı ve kariyeri gündemdeki haberler ardından merak ediliyor. Bir dizi projesine dahil olması beklenen Melih Özkaya bir dönem Survivor'da yarışmıştı. Peki, Eski Survivor yarışmacısı Melih Özkaya kimdir?

Melih Özkaya Kimdir?

Eski Survivor yarışmacısı Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. 190 cm boyundaki Özkaya, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü mezunudur. Profesyonel voleybol kariyerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde devam etmiş ve uzun yıllar sporcu olarak faaliyet göstermiştir. Melih Özkaya, oyunculuk kariyerine 2011 yılında aldığı eğitimle adım atmış ve ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında "Yer Gök Aşk" dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra "Mahrem", "Secret", "Yazgı" gibi birçok dizide rol almış ve yeteneklerini göstermiştir.

Melih Özkaya Hangi Dizilerde Oynadı?

2018 yılında Survivor'a katılan ve Gönüllüler takımında yer alan Melih Özkaya, oyun sonrasında oyunculuk kariyerine odaklanarak önemli projelerde yer almıştır. Başarılı oyuncu, daha önce "Emanet" dizisindeki Ali Komiser rolüyle dikkat çekmiş ve izleyicilerden olumlu tepkiler almıştır.

Melih Özkaya, Yalı Çapkını’na Katılacak Mı?

Melih Özkaya’nın OGM Pictures imzalı "Yalı Çapkını" adlı dizinin kadrosuna katıldığı iddia edildi. İddialara göre dizinin yakışıklı karakteri Akın'ı canlandıracak. Bu yeni projede, başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in üstlendiği diziye katılarak izleyicilere yeni bir performans sergileyecek. 

Kaynak: Haber Merkezi