2021 Aralık ayında yakalandığı COVID-19 virüsünden dolayı hayatını kaybeden ve ‘Ersan Baba’ olarak tanınan Ersan Atılgan, oğlu Erhan Atılgan öncülüğünde kurucu başkanlığını üstlendiği Manisa’yı Mesir’i ve Turizmi Tanıtma Derneği önünde etli pilav-ayran hayrı düzenlendi.

Yeni hal sezonu Turgutlu sebze ve meyve Hali’nde dualarla açıldı Yeni hal sezonu Turgutlu sebze ve meyve Hali’nde dualarla açıldı

Ersan Atılgan’ın ölümünün 3. yılında sevenleri yine kendisini unutmadığını göstermek adına anma etkinliğinde bir araya geldi. Erhan Atılgan ‘Ersan Baba’nın anma etkinliği’ne katılan sevenlerine ikramları bizzat kendi eliyle dağıttı.

Babasının gerek iş dünyasında gerekse siyasette şehre yönelik hizmetlerin üretilmesinde, yaptırdığı okul ve sağlık ocağı ile hayırseverliğini ön plana çıkartarak bu yönüyle de örnek bir insan olma özelliğini kendilerine manevi bir miras olarak bıraktığı için kendisine çok minnettar olduklarını dile getiren Erhan Atılgan, “İnanın çok özlüyoruz. Onu sadece bizim özlemediğimizi onu anma gününe gelenler bizlere gösteriyor. Nur içinde yat babacığım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ahmet ÜNSAL