Emeklinin gözü kulağı bu toplantıda! İyileştirme çıkacak mı? Emeklinin gözü kulağı bu toplantıda! İyileştirme çıkacak mı?

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi. Belediye başkan adaylarının büyük bir kısmının açıklandığı CHP’den dikkat çeken bir karar gelmişti. Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Ankara’nın Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterme kararı alınmıştı.

Erdal Beşikçioğlu CHP Ankara İl Başkanlığını ziyaret etti… Beşikçioğlu, ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

Erdal Beşikçioğlu , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarında hiçbir problem olmadığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Mansur başkan benim için bambaşka bir yerde, çok değerli bir isim. Onun için de aynı şekilde düşünüldüğümü düşünüyorum. Televizyonda seyrettiği durumları ben yaşamadım açıkçası. Vay dedim ya siyasette enteresanmış yani. Mansur başkanımla benim bir sıkıntım olmaz. Mansur başkanın da benimle asla bir sıkıntısı olamaz. İkimiz de Ankaralıyız, iki Ankaralı, bu Ankara'ya çok yakışır.”

Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığını kazanmasının ardından oyunculuğu bırakmayacağını ve hobi olarak devam ettireceğini de belirtti.

Kaynak: İHA