Brezilyalı futbol yıldızı Dani Alves'in, hapis cezasına çarptırıldıktan sonra cezaevinde intihar ettiği iddia edildi.  Peki, Dani Alves öldü mü? Cevabı hazırladık…

Dani Alves İntihar Mı Etti, Öldü Mü?

Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque'nin haberine göre Alves, yaklaşık bir yıldır cezaevinde bulunuyordu ve yaşamını yitirdi. Ancak, resmi makamlardan söz konusu iddia hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Dani Alves Neden Cezaevine Girdi!

Dani Alves, bir gece kulübünde tanıştığı bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanmıştır. İspanya'da görülen mahkeme, Alves'in suçunu reddetmesine rağmen, mağdurun iradesini kırmak için şiddet kullandığını ve cinsel ilişkiye girdiğini belirtmiştir. Bu suçlamalar sonucunda Dani Alves, cinsel saldırı suçundan 4 buçuk yıl hapis cezasına çarptırılmıştır.

Suçlamayı reddeden Alves, "O gece Sutton gece kulübünün VIP alanının tuvaletinde olanlarla ilgili olarak vicdanım gerçekten rahat" demişti.

İspanya'da görülen mahkemenin karar metninde şu ifadeler yer almıştı; "Sanığın (Dani Alves) müştekiyi anieden yakalayarak yere attığı, hareket etmesini engellediği ve müştekinin 'hayır' demesine, ayrılmak istemesine rağmen cinsel ilişkiye girdiği kanıtlanmıştır. Bunu, şiddet kullanımı ve rıza olmamasına rağmen yaptığı tespit edilmiştir. Mağdur, cinsel ilişkiye tüm gücüyle karşı çıkmış ancak engel olamamıştır. Mağdurun iradesini kırmak için şiddetin varlığını açıkça ortaya koyan yaralar mevcuttur. Sanık da cinsel ilişkiyi inkar etmemiştir. Mağdurun rıza gösterdiğine dair hiçbir kanıt bulunamamıştır."

Futbolda 2024-2025 sezonu planlamaları belli oldu Futbolda 2024-2025 sezonu planlamaları belli oldu

 

Kaynak: Haber Merkezi