İstanbul’un Sarıyer ilçesinde dün kaybolan bir vatandaştan gelen acı haber, ilçeyi yasa boğdu. Çayırbaşı’nda kaybolduğu bildirilen Ahmet G’ün cansız bedeni, Hacıosman Mahallesi Arabayolu Caddesi üzerindeki dere yatağında bulundu.
Sarıyer’de Dere Yatağında Erkek Cesedi Bulundu
Dere yatağında hareketsiz halde bulunan kişinin çevre sakinleri tarafından fark edilmesiyle olay ortaya çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Ölen Kişinin Dün Kaybolan Ahmet G Olduğu Belirlendi
Polis ekiplerince yapılan incelemede, cansız bedenin dün Çayırbaşı’nda kaybolduğu bildirilen 45 yaşındaki Ahmet G’e ait olduğu tespit edildi. G’ün ailesinin de kimlik teşhisiyle bilgi aldığı öğrenildi.
Olay Yerinde Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı
Olayın ardından polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri dere yatağı ve çevresinde detaylı çalışma yaptı. İncelemenin tamamlanmasının ardından G’ün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı.





