Dilan Polat ve Engin Polat çifti son zamanların en sık konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Her hafta farklı bir haberle gündem olan Polat çiftinin memleketleri de merak ediliyor. Peki, Dilan Polat nereli? İşte ayrıntılar…

Dilan Polat Nereli?

Dilan Polat 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ancak Dilan Polat aslen nereli sorusunun cevabı İstanbul değildir. Dilan Polat kökeni gereği Diyarbakırlı olduğu bilinmektedir.

Dilan Polat Nereli 4

Dilan Polat’ın Babası Kim? Nereli?

Dilan Polat nereli sorusunun yanında babasının kim olduğu da merak ediliyor. Dilan Polat’ın babası Rıfat Doğu’dur. Peki, Dilan Polat'ın babası nereli? Doğum yeri Diyarbakır olan Rıfat Doğu, aslen Adanalıdır.

Uzun yıllardır cezaevinde olan Rıfat Doğu’nun cinayet suçlamasıyla tutuklu olduğu bilinmektedir. Babasının işlediği suç kapsamında Dilan Polat annesini kaybetmiştir. Ancak Rıfat Doğu’nun beyinde yer alan tümör sebebiyle cinnet geçirdiği ve bilinçsiz bir şekilde bu suçu işlediği söylenmektedir.

Dilan Polat Nereli 6

Dilan Polat Kimdir?

Dilan Polat nereli sorusuna cevap verdikten sonra, her adımı gündem olan ünlü ismi biraz yakından tanıyalım… Dilan Polat üç çocuklu bir ailenin ilk kızıdır. Bu kapsamda Dilan Polat Sıla Doğu ve Can Doğu ile kardeştir. Can Doğu’nun tam olarak yaşı bilinmemekle birlikte, Dilan Polat ve Sıla Doğu arasında altı yaş bulunmaktadır.

Annesini kaybettikten sonra teyzesiyle yaşamaya başlayan Dilan Polat, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olmuştur.

Dilan Polat, ülke gündemini oldukça sarsan konularla tanınan bir sosyal medya fenomenidir. Aşırı lüks yaşantısını paylaştığı sosyal medya sayesinde tanınmıştır. Eşinin abartılı sürprizleri, pahalı kıyafetleri, altın varaklı fincanları vb. paylaşımlarda bulunan Dilan Polat, attığı her adımla oldukça konuşulmuştur. 

Sosyal medyanın yanı sıra bir iş insanı olan Dilan Polat, Dilan Polat Güzellik Merkezleri’ne sahiptir. Ancak hukuka aykırı bazı suçlamalar neticesinde, geçtiğimiz yılın Kasım ayında göz altına alınmış ve cezaevine girmiştir. Dolayısıyla ünlü ismin sahip olduğu güzellik merkezleri de kapatılmıştır.

Dilan Polat Nereli 2

Dilan Polat Kaç Yaşında?

Dilan Polat kimdir sorusuyla birlikte merak edilen başka detaylar da bulunmaktadır. Bu kapsamda Dilan Polat yaşı konusunda da oldukça merak edilen bir isimdir. 21 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelen Dilan Polat, günümüz itibarıyla 33 yaşındadır.

Dilan Polat Nereli 3

Dilan Polat’ın Kaç Çocuğu Var?

Cezaevine girmesinin ardından adından sıkça söz ettiren Dilan Polat çocuklarının akıbeti konusunda sıkça araştırılmıştır. Ancak ünlü isim cezaevine girdikten sonra çocuklarına ne oldu sorusunun cevabı bilinmemektedir. Peki Dilan Polat’ın kaç çocuğu vardır?

Dilan Polat iki çocuk annesidir. İlk çocuğu Nilda Polat’ı 2011 yılında kucağına almıştır. Günümüzde 13 yaşında olan Nilda Polat, yedinci sınıfta eğitim görmektedir. Annesi gibi sosyal medyayla tanınan Nilda Polat, çektiği Tiktok videolarıyla oldukça popülerdir.

Dünyanın En Yüksek Dağı Bir Mezarlık Mı Oldu? Everest'teki Cesetler ve Gizemleri! Dünyanın En Yüksek Dağı Bir Mezarlık Mı Oldu? Everest'teki Cesetler ve Gizemleri!

Dilan Polat’ın ikinci çocuğu ise Milan Efe Polat’tır. Milan Efe ise ünümüz itibarıyla 5 yaşındadır. Ancak Milan Efe hakkında başka bir bilgi bulunmamaktadır.

Dilan Polat Nereli 5

Dilan Polat’ın Eşi Engin Polat Kimdir?

Dilan Polat nereli, kaç çocuğu var ve kimdir gibi sorulara cevap verdikten sonra, ünlü ismin eşinden biraz bahsedelim. Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’tır. Engin Polat, 1988 yılında dünyaya gelmiş ve günümüzde 36 yaşında olan bir iş insanıdır.

Eşi Dilan Polat’ın Instagram’da yaptığı paylaşımlarla birlikte, en az eşi kadar tanınmış ve gündeme konu olmuş bir isimdir. Bu kapsamda sosyal medyada binlerce takipçisi bulunmaktadır.

Engin Polat, 2013 yılında inşaat sektörü ile kariyerine başlamıştır. Bu alanda ilerleyen Engin Polat, daha sonra ise medikal estetik sektörüne adım atmıştır. Engin Polat, ‘Dipomed Medikal’ adlı şirkette kurucu üye ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmıştır.

Ancak eşinin paylaşımları dolayısıyla serveti ile dikkatleri üzerine çeken Engin Polat, hukuka aykırı çeşitli suçlamalarla geçtiğimiz yılın kasım ayında cezaevine girmiştir.

Engin Polat Nereli?

Dilan Polat nereli sorusuna ayrıntılı bir cevap verdik. Peki Engin Polat nerelidir? Ünlü iş insanı Engin Polat İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ancak aslen İstanbullu değildir. Engin Polat’ın kökeni gereği Ankaralı olduğu bilinmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik