Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın düzenlediği yönetim zirvesine video mesaj gönderdi. Konuşmasına Türkiye'nin havacılık başarılarına değinerek başlayan Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın ülkemizin en değerli markası ve dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olduğunu belirtti.

Kan donduran vahşet! Çocuğuyla yoldan geçen kadın ensesinden vuruldu! Kan donduran vahşet! Çocuğuyla yoldan geçen kadın ensesinden vuruldu!

2023 yılı rakamlarına göre Türk Hava Yolları'nın Türkiye ekonomisine 56 milyar dolarlık katkı sağladığını ifade eden Erdoğan, havayolunun yaklaşık 16 milyar dolarlık hizmet ihracatıyla lider konumunu güçlendirdiğine dikkat çekti. Ayrıca, Antalya'nın dünya turizminin parlayan yıldızı olduğunu ve Türk Hava Yolları'nın güçlü kanatlarıyla bu başarıya katkı sağladığını söyledi.

Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz yıl son haftalarında duyurulan 350 uçaklık siparişini gelecek vizyonun anlamlı bir yansıması olarak değerlendirdi. Konuşmasını tamamlarken, Türk Hava Yolları'nın başarılarını takdirle karşıladığını ve zirveye katılanları tebrik ettiğini belirtti.

Kaynak: AA