Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Değerli Bursalılar sevgili gençler, ülkemizin ve milletimizin umudu siz genç kardeşlerimle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Bursa'da mitingimiz 120 bin kişiyi buldu. Bu bir şeyi gösteriyor. İnşallah mayıs bir başka olacak. Bu bahar bir başka bahar olacak. İnanıyorum ki siz gençlerimizle birlikte biz sandıkları bu defa çok farklı bir şekilde patlatacağız.

Durmayacağız, çalışacağız, gayret edeceğiz, tüm genç kardeşlerimizi sandıklara taşıyacağız. Sandıklardan da o sesi çıkaracağız. Bursamızın tüm gençlerine selam gönderiyorum. Bazıları diyor ki, enerjiyi nerede buluyorsun? Enerji burada farklı bir yerde aramaya gerek yok. Daha çok çalışacağız ve daha çok mücadele edeceğiz. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde bize yol arkadaşlığı yapacak siz genç kardeşlerimiz için rabbime hamd ediyorum.

20 yılda ülkemize kazandırdığımız eserlerle dünyaya yarışacak bir gençlik görüyoruz. Bu iki dönem arasındaki fark anlaşılacaktır. İlk defa oy kullanacak gençlerimizden beklentilerimiz dünyayı en iyi şekilde okumanızdır. Biz her konuda olduğu gibi bu hususta da siz gençlerimize güveniyoruz. Birileri gibi gençlerimizin iradesini ipotek altına tutacak bir konu mankeni olarak görmüyoruz. 

Editör: Onur Yılmaz