AK Parti seçim çalışmasında saldırıyı lanetleyen Erdoğan, "Bir saldırgan yakalandı, diğerlerini de yakalayacağız." dedi. İstanbul Emniyeti ve İstanbul Başsavcılığı tarafından gerekli tahkikatın titizlikle yürütüldüğünün altını çizen Erdoğan, terör örgütleri ile mücadelerinin devam edeceğini de ifade etti. CHP'ye eleştirilerini sürdüren Erdoğan, "Bizde "Oy yoksa hizmet yok" deyip milleti açık açık tehdit etmek olmaz." diye konuştu. Cumhurbaşkanı, kentsel dönüşüm mesajı da verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Hükümet Caddesi'nde düzenlenen mitinge katıldı.

AK Parti Küçükçekmece seçim çalışmasında gerçekleşen silahlı saldırıyı lanetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine asla izin vermeyiz. Saldırıda yaralanan kardeşimize şifalar diliyorum." dedi.

Terör örgütleri ile mücadelenin devam edeceğini de bildiren Erdoğan, "Saldırıda 1 kişi yakalandı inşallah diğerlerini de yakalayacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın gündeminde CHP'ye eleştiriler de vardı. Erdoğan, "Bugüne kadar yalan ve istismar siyasetiyle bir şekilde gemilerini yürüttüler. Köken, inanç, meşrep, mezhep ve hayat tarzı üzerinden insanımıza korku salarak bir şekilde siyasi kariyerlerini garanti altına aldılar. Artık millet nazarından tüm kredilerini tüketmişlerdir. CHP'nin istismar ve korku siyaseti 31 Mart'ta son bulacaktır." diye konuştu.

Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine asla izin vermeyiz. Saldırıda yaralanan kardeşimize şifalar diliyorum.

Bakanlık resmen duyurdu! İsrail'le ticaret tamamen durduruldu Bakanlık resmen duyurdu! İsrail'le ticaret tamamen durduruldu

Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. İstanbul Emniyetimiz ve İstanbul Başsavcılığımız, gerekli tahkikatı titizlikle yürütmektedir. Saldırıda 1 kişi yakalandı inşallah diğerlerini de yakalayacağız."

 

Kaynak: Haber Merkezi