Gökhan Keser'le birlikte görüle Çiğdem Batur son günlerde sosyal medya gündeminde yer tutuyor. TV dizilerinden aşina olunan Çiğdem Batur kimdir sorusu çokça araştırılıyor.

Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı? Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı?

Çiğdem Batur hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte detaylar...

Çiğdem Batur Kimdir?

Daha çok oyunculuğuyla konuşulan Çiğdem Batur aynı zamanda tiyatrocu, sunucu ve seslendirme sanatçısıdır. Tam ismi ise, Ayşe Çiğdem Batur’dur.

Eğitimini de kariyeriyle bağlantılı olarak tamamlayan Çiğdem Batur, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur. 2000’li yılların başında sanat hayatına başlayan ünlü isim, ilk olarak Gazi Üniversitesi’nin Grup Mimus Tiyatro Topluluğu’nda oyunculuk yapmıştır.

Cigdem Batur Kimdir 5

Çiğdem Batur kariyeri konusunda eğitime ve gelişmeye oldukça önem vermiştir. Bu kapsamda ünlü isim, yükseköğreniminin ardından çeşitli eğitimler almaya devam etmiştir. Öncelikle Başkent Akademi’de kendini geliştirmeye yönelen Çiğdem Batur iletişim, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimi almıştır.

Çiğdem Batır, Sanat Akademi’de tiyatro ve oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Ardından ise, Başkent İletişim’de seslendirme konusunda eğitim görmüştür.

2004 yılında kameralarla tanışan Çiğdem Batur, ilk olarak Alışveriş Çantası isimli programın sunuculuğunu üstlenmiştir. Kariyerinde adım adım yükselen ünlü isim asıl şöhretini ise, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yakalamıştır. 163 bölüm boyunca Leyla Türkmen karakterine hayat veren ünlü isim, bu dönemde Çiğdem Batur kimdir sorusuyla sıklıkla araştırılmıştır.

Merak edenleri için Çiğdem Batur Instagram’da @cigdembatur kullanıcı ismiyle yer almaktadır. Ünlü ismin yaklaşık 570 bin takipçisi bulunmaktadır.

Cigdem Batur Kimdir 4

Çiğdem Batur Kaç Yaşında? Nereli?

Çiğdem Batur 13 Temmuz 1982 yılında dünyaya gelmiştir ve günümüz itibarıyla 41 yaşındadır. Düzce doğumlu olan Çiğdem Batur, kökeni gereği Çerkes bir aileden gelmektedir. 

Çiğdem Batur yaşına oranla oldukça fit bir görünüme sahiptir ve zaman zaman karın kaslarıyla dahi gündeme gelmektedir. Bu kapsamda Çiğdem Batur boyu ve kilosuyla da oldukça merak edilmektedir. 168 cm boyunda olan güzel oyuncunun, 54 kg ağırlığında olduğu bilinmektedir.

Cigdem Batur Kimdir 2

Çiğdem Batur Dizi Ve Filmleri

Çiğdem Batur kimdir sorusunun yanında, ünlü ismin hangi dizi ve filmlerde oynadığı da oldukça merak konusudur. Daha çok televizyon programı sunan Çiğdem Batur yer aldığı dizilerde, Metin Akpınar gibi başarılı isimlerle birlikte yer almıştır.

Çiğdem Batur hangi dizilerde oynadı sorusunun cevabı ise, aşağıda yer almaktadır:

  • Gümüş (2006)
  • Vazgeç Gönlüm (2007)
  • Papatyam (2009)
  • Kurtlar Vadisi Pusu (2010)
  • Deli Gönül (2017)

Çiğdem Batur’un yer aldığı sinema filmleri ise aşağıdaki gibidir:

  • Büşra (2010)
  • Pinhan (2015)
  • Bizim Hikaye (2015)
  • Bordo Bereliler 2: Afrin (2018)
  • Aşk Yolunda (2021)

Çiğdem Batur dizileri ve sinema filmlerinin yanı sıra, birçok tiyatro oyununda da performansını sergilemiştir. Bunun dışında ünlü ismin, yakında yayınlanacak olan Eyvah Ramazan Bey adlı internet yapımında yer alacağı da bilinmektedir.

Çiğdem Batur’un Sevgilisi Kim?

Çiğdem Batur kimdir, merak edenleri için ünlü ismin özel hayatını inceleyelim… Çiğdem Batur evli mi, bu konuda en çok merak edilenler arasında yer almaktadır. Ancak ünlü isim evli değildir. Ünlü yazar Onur Gülmek evliliğe bir adım atarak nişanlanan Çiğdem Batur, 2018 yılında bu birlikteliği bitirmiştir.

Peki Çiğdem Batur’un sevgilisi kimdir? Çiğdem Batur uzun zamandır özel hayatı ile gündeme gelmemektedir. Bununla birlikte ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Gökhan Keser’le el ele kameralara yakalanmıştır. Ancak Çiğdem Batur sevgilisi ile olan aşk iddialarını yanıtsız bırakmıştır.

Gokhan Keser Kimdir

Gökhan Keser Kimdir?

Gökhan Keser, 1987 yılında İzmir’de doğmuştur. Günümüzde 36 yaşında olan ünlü isim, aslen Rizelidir. Modellik yaparak kariyerine başlayan Gökhan Keser, aynı zamanda oyuncu ve şarkıcıdır.

Yayınlandığı dönemin popüler dizisi Selena’da başrol olan Gökhan Keser, adını bu dizi ile duyurmuştur. Aynı dönemlerde Zerrin Özer ve Sıla Gençoğlu gibi isimlerin vokalistliğini yapan Keser, 2011 yılında müzik kariyerine tam anlamıyla başlamıştır. Hatta Sıla Gençoğlu ile birlikte seslendirdiği Hadi Ordan adlı şarkısı uzun süre müzik listelerinde birinciliği kaptırmamıştır.

2014 yılında Survivor adlı yarışma programına katılan Gökhan Keser, yarışmadan elendikten sonra oyunculuğa devam etmiştir. Tatlı Bela, Seviyorum Ama Arkadaşça, Atçalı Kel Mehmet, Mahsusa gibi filmlerde yer almıştır. 2022 yılında ise tekrardan, Survivor: All Star’a katılmıştır.

Muhabir: Özkan Çelik